Pages

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Στην Άνδρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων



Το νησί της Άνδρου επισκέπτεται από χθες
ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης
Η βελτίωση του οδικού δικτύου του νησιού καθώς και τα έργα που πραγματοποιούνται στην Άνδρο με τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Έπαρχο κ. Δημήτρη Λοτσάρη και τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων στο Επαρχείο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον Έπαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία για τα αποτελέσματα που είχαν οι παρεμβάσεις τους, οι οποίες έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που καθιστούσαν επικίνδυνο το οδικό δίκτυο σε αρκετά σημεία.
Ακολούθως ο κ. Λεονταρίτης παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της εορτάζουσας Ιεράς Μονής Παναχράντου-Αγίου Παντελεήμονος, στις οποίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος.
Σήμερα το πρωί ο κ. Λεονταρίτης είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άνδρου κ. Παπαϊωάννου Χρήστο, παρουσία του Επάρχου κ. Λοτσάρη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν διεξοδικά τα μέτρα πρόληψης που πρόκειται να ληφθούν προκειμένου να αποφευχθούν πυρκαγιές, αλλά και τα μέτρα αντιμετώπισης σε περίπτωση εκδήλωσής τους στο νησί. Τέλος διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος και η καλή συνεργασία μεταξύ πυροσβεστικής, αστυνομίας και λιμενικού, αλλά και λοιπών εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες