Pages

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

«Ας το εγκαινιάσουμε με ανοιχτές αγκάλες όπως ξέρουμε να κάνουμε με αγάπη εδώ και χρόνια»



Όπως στη ζωή έτσι και στην πολιτική πρέπει να κοιτάς εκεί που θες να φτάσεις. Αλλά πολλές φορές δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να ξέρεις και καλό σημάδι.

Ο άνθρωπος που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου Πάρου, ο δήμαρχος μας, ο δικός μας Μάρκος, απέδειξε πως μπορεί να πετύχει τον κάθε στόχο που βάζει. Όσο άπιαστος και αν φαίνεται στην αρχή, αρκεί να είμαστε όλοι Ενωμένοι. Το νέο αεροδρόμιο της Πάρου είναι πραγματικότητα, και αποτελεί μια ζωντανή διαφήμιση για το νησί μας, που μας ταξιδεύει ήδη σε κάθε γωνιά της χώρας. Ένα έργο πνοής που πέρασε από πολλά κύματα. Πολλοί είναι οι ανώνυμοι και οι επώνυμοι συμπατριώτες μας που έβαλαν το λιθαράκι τους, και όλοι αξίζουν ξεχωριστά ο καθένας τους τα συγχαρητήρια μας.

Στην ζωή και στην πολιτική όμως υπάρχουν αυτοί που χτίζουν γεφύρια και αεροδρόμια με τα λόγια και εκείνοι που νικάνε τα ρολόγια, κερδίζουν το στοίχημα με το χρόνο και με σεμνότητα μοιράζονται τη νίκη τους με όλους.

Ο Δήμαρχος όλων των Παριανών, ο Μάρκος Κωβαίος, έβαλε το δικό του στοίχημα με την ιστορία και το κέρδισε με σύμμαχο τον Παριανό λαό που αύριο Δευτέρα θα βρεθεί εκεί, στο σπίτι του, στο δικό του αεροδρόμιο για να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.
Αυτό το αεροδρόμιο είναι δικό μας.
Ας το εγκαινιάσουμε με ανοιχτές αγκάλες όπως οι Παριανοί ξέρουμε να κάνουμε με αγάπη εδώ και χρόνια.



5 σχόλια:

  1. Μεγάλο έργο, μεγάλη ικανοποίηση για όλους, μην ξεχνάμε όμως και τους προηγούμενους που έκαναν το δύσκολα να φαίνονται σήμερα εύκολα. Μην προσπαθήσουμε να προσωποιήσουμε το έργο τόσο προκλητικά είναι ύβρις στους προηγούμενους. Ο κόσμος δεν ξεχνάει εύκολα. Είναι φανερή η προσπάθεια να πολιτικοποιηθεί η υπόθεση του έργου. Καταντάει μικροψυχία σε μια τόσο ιστορική μέρα για την Πάρο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο έργο, μεγάλη ικανοποίηση για όλους, μην ξεχνάμε όμως και τους προηγούμενους που έκαναν το δύσκολα να φαίνονται σήμερα εύκολα. Μην προσπαθήσουμε να προσωποιήσουμε το έργο τόσο προκλητικά είναι ύβρις στους προηγούμενους. Ο κόσμος δεν ξεχνάει εύκολα. Είναι φανερή η προσπάθεια να πολιτικοποιηθεί η υπόθεση του έργου. Καταντάει μικροψυχία σε μια τόσο ιστορική μέρα για την Πάρο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλάβατε τώρα γιατί γράφω ότι γίνεται προσπάθεια πολιτικοποίησης σε μια τόσο σημαντική ημέρα για την Πάρο μας. Δεν δημοσιεύσατε το προηγούμενο σχόλιό μου, το οποίο έλεγε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Kρίμα κρίμα για εσάς όχι για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οφείλω να σας ευχαριστήσω για την δημοσίευση τν σχολίων μου. Ετσι πιστεύω ότι προασπίζετε απο την πλευρά σας την όποια άποψη υπάρχει και εκφράζεται μέσω του τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες