Pages

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Πάρος - Θεσσαλονίκη με 39,30 ευρώ!



Ξεκίνησαν και οι κρατήσεις απευθείας από Πάρο για Θεσσαλονίκη με ειδική τιμή και με αεροπλάνο 78 θέσεων. Μια ακόμα πύλη άνοιξε για την Πάρο. Περιμένουμε κι άλλες.
Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Περιμένουμε για την επόμενη χρονιά και νέες συνδέσεις και άλλες εταιρείες. Με την πρωτοβουλία μας και τη συμβολή μας στην κατασκευή του κτηρίου του αεροδρομίου, συμβάλουμε στην ανάπτυξη του νησιού, ανοίγουμε νέες αγορές και γράφουμε ιστορία πρωτοπορείας.
Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν. Η Πάρος ευχαριστεί όσους στήριξαν την προσπάθεια. Δεν θα μείνουμε εδώ. Η προσπάθεια συνεχίζεται για ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο αεροσταθμό στολίδι για την Πάρο, όπως και αυτός που αποπερατώνεται με την ουσιαστική οικονομική συμβολή της OLYMPIC AIR για να μας φέρει εκεί που προσδοκούσαμε.
Στη λειτουργία του νέου αεροδρομίου της Πάρου από τις 25 Ιουλίου



Το πρώτο αεροπορικό δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Πάρος είναι με την Olympic Air την Πέμπτη 4 Αυγούστου. Η διάρκεια της πτήσης μια ώρα. Η τιμή του εισιτηρίου από Θεσσαλονίκη για Πάρο είναι 39,30 ευρώ. Η ίδια τιμή είναι και από Πάρο για Θεσσαλονίκη.
Περισσότερα για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Πάρος & Πάρος Θεσσαλονίκη πατήστε εδώ


1 σχόλιο:

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες