Pages

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Κανονικά, τη Δευτέρα 25/7, η υποδοχή του πρώτου αεροπλάνου στο νέο αεροδρόμιο Πάρου



Η υποδοχή της πρώτης πτήσης στον νέο Κρατικό Αερολιμένα Πάρου, που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Πάρου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 το πρωί.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην αφίσα που έχει δημοσιοποιήσει ο Δήμος Πάρου, και δημοσιεύσαμε εδώ:

«ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ, ΑΜΚΕ
Υποδοχή πρώτης πτήσης, 25/7/2016, ώρα 09:00
Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για τη δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων νέου αεροδρομίου Πάρου, θα υποδεχθούν το πρώτο αεροπλάνο στο καινούργιο μας αεροδρόμιο.
Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο του νέου Κρατικού Αερολιμένα Πάρου στις 12:00 το μεσημέρι.
Θα ακολουθήσει κέρασμα με τοπικά προϊόντα από το Δήμο Πάρου και την ΑΜΚΕ για να μοιραστούμε όλοι μαζί τη χαρά μας, αυτή την ιστορική μέρα που ανοίγει νέους ορίζοντες και προοπτικές για την Πάρο.
Τα εγκαίνια του νέου Κρατικού Αερολιμένα Πάρου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 παρουσία του Πρωθυπουργού».

Ο 2ος Έλληνας Πρωθυπουργός που επισκέπτεται την Πάρο
Η έλευση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 για τα εγκαίνια του νέου Κρατικού Αερολιμένα Πάρου είναι ένα σημαντικό γεγονός για το νησί μας.
Την Πάρο όμως δεν το επισκέπτεται για πρώτη φορά Πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Είχε προηγηθεί, πριν από 15 χρόνια, τριήμερη επίσκεψη, από 27 έως 29 Ιουλίου 2001, του τότε Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Σημίτη.
Διαβάστε, (πηγή: ενημερωτικό site www.in.gr) το πρόγραμμα του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη που είχε επισκεφθεί το νησί μας:
«Στην Πάρο, όπου θα παραμείνει επί τρεις ημέρες, έφθασε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Ιουλίου 2001, ο Πρωθυπουργός. Ο Κώστας Σημίτης θα μιλήσει την Κυριακή το βράδυ σε συνεστίαση της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, σε ξενοδοχείου του νησιού.
Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ελισάβετ Παπαζώη, κάτοικοι και οι Αρχές του νησιού.
Ο Αντιδήμαρχος της Αντιπάρου προσκάλεσε τον κ. Σημίτη να παραστεί σε αγώνες που διεξάγονται εκεί, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου θα δεχθεί τους ψαράδες που έλαβαν μέρος στη διάσωση των ναυαγών του Σάμινα.
Την Κυριακή το απόγευμα ο Κ. Σημίτης θα μιλήσει σε συνεστίαση κομματικών στελεχών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες