Pages

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Προσφορά ΚΔΕΠΑΠ για τους εργαζόμενους στο Δήμο Πάρου



Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. πραγματοποιεί για το καλοκαίρι 2016 μία σειρά αξιόλογων εκδηλώσεων προωθώντας την πολιτιστική και πολιτισμική αναβάθμιση του νησιού μας. Οι περισσότερες προσφέρονται δωρεάν κάποιες όμως για ευνόητους λόγους έχουν ένα χαμηλό συγκριτικά με την ποιότητά τους κόστος.

Θεωρείται σημαντικό μέσα σε δύσκολες περιόδους να αναδεικνύονται οι αξίες της προσφοράς και της καλής συνεργασίας. Αναγνωρίζοντας την άψογη συνεργασία της Επιχείρησης με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Πάρου, των Νομικών του Προσώπων και των Επιχειρήσεων, για πρώτη φορά φέτος προχωράμε στην έκδοση του πολλαπλού εισιτηρίου εκδηλώσεων με την συμβολική τιμή των 10,00€ που επιτρέπει την είσοδο σε 6 διαφορετικές εκδηλώσεις όπως αναλυτικά περιγράφονται παρακάτω:
2/7 «Στον Ουρανό μια Νύχτα με τ’ Αστέρια....» Συναυλία Τάνγκο με την Κλεονίκη Δεμίρη και τον Νεοκλή Νεοφυτίδη - Ανοικτό Θέατρο - Λεύκες - Ώρα 21:00
8/7 Συναυλία με το μουσικό σχήμα «Έμελλον» - Ανοικτό Θέατρο - Λεύκες - Ώρα 21:00
13/7 Συναυλία του Χρήστου Θηβαίου - Πάρκο Πάρου - Νάουσα - Ώρα 21:00
29/7 Συναυλία με το συγκρότημα «ΜΠΛΕ» Πάρκο Πάρου - Νάουσα - Ώρα 21:00
3/8 Θεατρική παράσταση «Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι…» για τη ζωή και το έργο του Νίκου Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία του Μάριου Ιορδάνου - Ανοικτό Θέατρο - Λεύκες - Ώρα 21:00
21/8 «IL TROVATORE» του Τζουζέπε Βέρντι - Βαρύτονος Ν. Καραγκιαούρης - Ανοικτό Θέατρο Λευκών - Ώρα 21:00
Κάθε εργαζόμενος δύναται να αγοράσει έως 4 εισιτήρια ώστε να καλύψει τα μέλη της οικογένειας του. Τα πολλαπλά εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.
Αθανάσιος Μαρινόπουλος


1 σχόλιο:

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες