Pages

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Χάλκινο μετάλλιο για τον "Πλοηγό Αντιπάρου" στους Αιγαιοπελαγίτικους Σκακιστικούς Αγώνες



ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016
ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Η έκπληξη στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε. Με συνδυασμό αποτελεσμάτων ο "Πλοηγός Αντιπάρου" στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και το χάλκινο μετάλλιο γεγονός.

Η τρίτη ημέρα των αγώνων περιλαμβανε δύο αγώνες, με την Σαντορίνη (παιδικό) και την Λέρο (κύπελλο). Δύο ήττες με πολύ δυνατούς αγώνες στο κύπελλο, όπου η τρίη θέση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
- "Αρτεμης" Λέρου - Πλοηγός Αντιπάρου 7-3 (κύπελλο)
Με το Μαρινάτο Δαμιανό και τον Φαρούπο Χρυσόστομο να επικρατούν στην 3η και 4η σκακιέρα αντίστοιχα, μεγάλη και η προσπάθεια του Ελευθέριου Σκιαδά στην 2η πλην ομως η εμπειρία των Καρναχωρίτη Π. (1352 ΕΛΟ) και Μαρουγκα Γ. (1374 ΕΛΟ), έκρινε το αποτέλεσμα.
- Α.Σ.Ο. Σαντορίνης- Πλοηγός Αντιπάρου 8,5-1,5 (παιδικό)
Με την συνήθη ύποπτη Βάια Αναστασία να επικρατεί για άλλη μια φορά και τον Ανδρέα Φαρουπο να φέρνει ισοπαλια, έκλεισε η τρίτη μέρα και ήρθε η ώρα της επιστροφής.
Για την ιστορία νικητής σε όλες τις κατηγορίες (πρωτάθλημα, κύπελλο,παιδικό) ο "Ιππότης" Ρόδου.
Ολοι έμειναν ευχαριστημένοι. Η υποδοχή που δέχτηκε ο Πλοηγός Αντιπάρου ως νεοσύστατο σωματείο, απο τους "παλιούς" και καταξιωμένους στον χώρο συλλόγους Α.Σ.Ο. Σαντορίνης, "Ιππότης" Ρόδου και "Αρτεμης" Λέρου, δεν περιγράφεται με λόγια. Ολοι ένιωσαν τι θα πει σκακιστική οικογένεια.Εις το επανιδείν!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ"













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες