Pages

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ειρωνικά «καλωσορίζει» ο Γ. Λεονταρίτης τον Π. Καμμένο στη Σύρο



Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης
«καλωσορίζει» στη Σύρο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στη Σύρο, ο Αντιπεριφέρειάρχης Κυκλάδων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίζω στη Σύρο και στα νησιά του Ν. Αιγαίου τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο. Τον Υπουργό, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε αντιδράσει σθεναρά ενάντια σ’ αυτούς που επεξεργάζοντο την αύξηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. για τα νησιά του Αιγαίου, τότε αλλά και μεταγενέστερα, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, δηλώνοντας ότι το μέτρο αυτό «δε θα περάσει, γιατί είναι ολέθριο και καταστροφικό για τους νησιώτες και την ανάπτυξη των νησιών.
Τον ευχαριστώ λοιπόν και εκ μέρους όλων των υπερήφανων νησιωτών, που τηρώντας τη δέσμευσή του απέναντί τους, αγωνίστηκε σθεναρά και απέτρεψε την αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α.
Λυπάμαι πολύ που «ανειλημμένες υποχρεώσεις» δε μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στη Σύρο και να του εκφράσω από κοντά τις ευχαριστίες μου.
Όσον αφορά το αντικείμενο της σημερινής επίσκεψής του στο νησί της Σύρου, δε θα κάνω το παραμικρό σχόλιο, προτού τοποθετηθούν δημόσια και επισήμως οι άμεσα εμπλεκόμενοι και οι έχοντες άμεσα ενδιαφέρον από τα αποτελέσματα, Δήμος Σύρου - Ερμούπολης και οι φορείς της Σύρου».

Σύρος 24 Μαΐου 2016
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων


2 σχόλια:

  1. Με αντιδράσεις τύπου φέιγ βολάν δεν κερδίζονται αγώνες, ούτε με δικαιολογίες τύπου "ανειλημμένες υποχρεώσεις." Βρίσκεις τον τρόπο να είσαι παρών και τα λες κατά πρόσωπο, για να πάρεις και την απάντηση που ... δεν θέλεις να ακούσεις και τεχνηέντως αποφεύγεις.
    Με λίγα λόγια, άμα δεν ξέρεις από αγώνες, γιατί ποτέ δεν έκανες, τουλάχιστο ουδέποτε για λογαριασμό του Λαού, τότε τι θέλεις τις "κορδέλες" και τις φάφλες? Τα δύσκολα είναι για άλλους, από σένα και το συννάφι σου μόνο λόγια ξέρουμε και πολύ... λουκουμόσκονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιάστηκες ανώνυμε πηλοφόρε να πετάξεις την λάσπη που κουβαλάς στην σκαλωσιά της ανέξοδης εμπάθειας σου . Τον άκουσες , τον είδες ή έμαθες τι εκστόμισε πριν λίγο στην Σύρο ο εκλεκτός σου ανεπάγγελτος και Εθνικά επικίνδυνος ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος ; Αν ήσουν εκεί, εσύ τι θα του απαντούσες ;; Για πες μας να μάθουμε μαζί με το ονοματάκι σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες