Pages

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου στο Athens Eurolymp Week 2016



Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε στον διεθνή αγώνα “Athens Eurolymp Week 2016”, στον οποίο αγωνίζονται σκάφη όλων των ολυμπιακών κλάσεων, καθώς και των κλάσεων ανάπτυξης. Ο αγώνας αυτός για πολλές κατηγορίες σκαφών αποτελεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Με 500 αθλητές από ελληνικούς και ξένους ομίλους σε 14 κατηγορίες σκαφών πραγματοποιήθηκαν από τις 24 - 27 Απριλίου ιστιοδρομίες στον Φαληρικό όρμο. Τους αγώνες διοργάνωσαν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με δύο από τους μεγαλύτερους ομίλους της Αθήνας, τον Ναυτικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας και τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου.
Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου έχοντας επενδύσει σε αθλητές και υλικά στην κλάση των σκαφών τύπου 420 συμμετείχε με 4 σκάφη και 8 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας «420».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη κλάση, ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου είναι ο μοναδικός όμιλος της περιφέρειας που συμμετέχει με αυτό τον αριθμό σκαφών.
Παράλληλα ο ΝΟΠ συμμετείχε στην κατηγορία σκαφών optimist, με τον αθλητή Παναγιωτίδη Κωνσταντίνο ο οποίος κατέκτησε την 32η θέση στην γενική.
Οι αθλητές σκαφών 420 κατέλαβαν τις έξης θέσεις:
• Θεοχαρίδη Βενετία - Δαφερέρα Σταυρούλα, 6η θέση στην κατηγορία γυναικών
• Δαφερέρας Γιώργος - Γκόκα Κατερίνα, 9η θέση στην κατηγορία εφήβων
• Μαλατέστα Πωλίνα - Σκιαδά Κατερίνα, 5η θέση στην κατηγορία νεανίδων
• Μυτιληναίος Ανδρέας - Παππάς Δημήτρης, 17η θέση στην κατηγορία εφήβων
Την αποστολή συνοδεύεσε ο προπονητής μας κ. Ταγαρόπουλος Παναγιώτης τον οποίο και ευχαριστούμε για την συνεισφορά του σε όλο το έργο του Ομίλου.

Δελτίο τύπου Ναυτικού Ομίλου Πάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες