Pages

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, Ρομά, για ληστεία σε βάρος αλλοδαπού στη Μύκονο



Συνελήφθη χθες (22.05.2016) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 27χρονος ημεδαπός Ρομά, κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε, χθες πρώτες πρωινές ώρες ο κατηγορούμενος αφαίρεσε με τη βία, από 27χρονο υπήκοο Η.Π.Α., κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκε ο δράστης, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον 27χρονο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
___________________________

Συνελήφθη στη Θήρα 45χρονος Αλβανός, που εξωθούσε ανήλικο παιδί του στην επαιτεία
Συνελήφθη χθες (22.05.2016) το βράδυ στα Φηρά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εξώθηση ανήλικού στην επαιτεία.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ο κατηγορούμενος προέτρεπε ανήλικο παιδί του να επαιτεί από διερχόμενους πολίτες.
___________________________

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Θήρα
Την 22-05-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στα Φηρά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί ηλικίας 32 και 31 ετών (ζευγάρι Ρομά) για παραμέληση εποπτείας ανήλικων παιδιών τους, τα οποία προέβαιναν σε υπαίθριο εμπόριο.
____________________________

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Σύρο
Την 23-05-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 64χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου με ποινή φυλάκισης ενός έτους, για μη καταβολή Φ.Π.Α..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες