Pages

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

1ος αγώνας δρόμου ήρωα Νικόλα Στέλλα, αποτελέσματα, φωτογραφίες



Αθλητές από την Πάρο, τη Νάξο και την Αθήνα τίμησαν με τον δικό τους αγώνα τον αγώνα του ήρωα Νικόλα Στέλλα, τρέχοντας στην Μάρπησσα χθες Σάββατο 21/5/2016.
Ο Α.Ο. Πάρου τίμησε με την συμμετοχή εννέα αθλητών και αθλητριών στα 10 χλμ και στα 4 χλμ., την μνήμη του ήρωα Νικόλα Στέλλα. Μια αθλήτριά μας μάλιστα είναι και δισέγγονο του Νικόλα Στέλλα και η στιγμή μετά τον τερματισμό της ήταν συγκινητική καθώς πήγε στο μνημείο δακρυσμένη...

Μαζί τους δεν θα μπορούσε να λείπει η «ομάδα κρούσης μαμάδων», που είναι πάντα δίπλα μας στην προπόνηση. Τερμάτισαν όλες τους στα 4χλμ και οι δύο ανέβηκαν στο βάθρο (από κάπου πήραν τα γονίδια αυτά τα παιδιά emoticon wink)
Αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο που είναι στο τέλος.
Από πλευράς Α.Ο. Πάρου ο Θάνος Πατρίκης ήταν 1ος στην κατηγορία έως 18 ετών και 4ος στην γενική των 10 χλμ με χρόνο 41:15 σε μια διαδρομή με απότομες ανηφόρες και κατηφόρες και κομμάτι της διαδρομής σε ρεματιά!!!
Στην κατηγορία νεανίδων έως 18 ετών των 4 χλμ τα κορίτσια του Α.Ο. Πάρου κατέλαβαν τις έξι πρώτες θέσεις, με πρώτη την Δήμητρα Βιδάλη, δεύτερη Ζαχαρούλα Τσαντουλή, τρίτη Βασιλική Καλακώνα, τέταρτη Μαρία Λουκή, πέμπτη Στέλλα Μπαρμπαρή και έκτη Σερίνα Τζίνι!
Στην κατηγορία εφήβων έως 18 ετών των 4 χλμ τρίτος ο Στέλιος Τσαντουλής και τέταρτος ο Λυπράδος Σκιαδάς (παιδιά του δημοτικού και οι δύο!!!)
Συγχαρητήρια στους νικητές και στις νικήτριες των αγώνων και σε όλους τους συμμετέχοντες!!
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και στον Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας, στην ομάδα Διάσωσης που υποστήριξε τον αγώνα με την παρουσία της!
Ραντεβού του χρόνου στην όμορφη Μάρπησσα!!!

Πατήστε εδώ για τα αποτελέσματα του αγώνα

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες