Pages

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ο Δήμος Αντιπάρου ενημερώνει για τα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα
Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στην Πάρο
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή δύο (2) εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, στις 13 - 14 Μαΐου και 14 - 15 Μαΐου στο Γραφείο Πάρου, ως εξής:

Τμήμα 1 (απογευματινό) Τμήμα 2 (πρωινό)
Παρασκευή 13 Μαΐου 16:00-21:00
&
Σάββατο 14 Μαΐου 16:00-21:00
Διάρκεια: 10 ώρες
Σάββατο 14 Μαΐου 09:00-14:00
&
Κυριακή 15 Μαΐου 09:00-14:00
Διάρκεια: 10 ώρες
Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.
Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ' άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Μαύρη Κωνσταντίνα (τηλέφωνο 22840 23031) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή τους στον σύνδεσμο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες