Pages

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ολόκληρη η συνάντηση στο Δημαρχείο παρουσία του υπουργού για το νέο αεροδρόμιο Πάρου - αρχείο ήχου - φωτογραφίες



Παρουσία του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη πραγματοποιήθηκε χθες, 26/4/2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου συνάντηση - ενημέρωση - συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το νέο αεροδρόμιο Πάρου.

Στη συνάντηση, που διήρκεσε για πάνω από 90μλεπτά, παραβρέθηκαν εκτός του υπουργού και του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κώστας Λιτζεράκος, ο Δήμαρχος Αντιπάρου Αναστάσιος Φαρούπος, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι Πάρου Κων/νος Μπιζάς και Παντελής Τζανακόπουλος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου, εκπρόσωποι της ΑΜΚΕ, πολιτικών κομμάτων, φορέων, συλλόγων και κάτοικοι του νησιού.
Στη συνάντηση - ενημέρωση για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου μπήκαν και άλλα θέματα από τους παραβρισκόμενους όπως, το λιμάνι της Πάρου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο Παροικιάς, η βελτίωση του οδικού δικτύου Πάρου, οι ανεμογεννήτριες κ.α.

Σε τίτλους ο κ. Σπίρτζης τόνισε χθες:
- 15 Μαΐου παραδίδεται ο αεροδιάδρομος και ολοκληρώνεται αυτό το έργο
- Το νέο αεροδρόμιο θα λειτουργήσει με το μισό κτήριο από τις 15 Ιουλίου 2016
- Υπολογίζουμε ότι σε δυο χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί το 1ο κτήριο και οι υπόλοιπες υποδομές και ταυτόχρονα έχουμε κινήσει τις διαδικασίες ώστε να γίνει ένα πολύ μεγαλύτερο κτήριο για τον αεροσταθμό και αυτό το κτήριο που φτιάχνεται σήμερα να μετατραπεί σε εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο για να μπορέσει η Πάρος να επιμηκύνει και την τουριστική της περίοδο.
- Και προφανώς η Πάρος δεν είναι άγονη γραμμή. Το νέο αεροδρόμιο της Πάρου δεν θα συμπεριλαμβάνεται στις άγονες γραμμές και θα έχει ένα χαμηλό ανταγωνιστικό εισιτήριο. Δεν θα επιδοτούμε τους τουρίστες που θα έρχονται στην Πάρο. Κάποιοι αντί να φτιάξουν το αεροδρόμιο είχαν επιλέξει να δίνουν 4,5 εκατομμύρια σε συγκεκριμένη εταιρεία.

Έγραψαν στη σελίδα τους στο fecebook με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του κ. Σπίρτζη στο νησί μας.
Με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κο Χρ. Σπίρτζη και τον Διοικητή της Υ.Π.Α. κο Κ. Λιτζεράκο στα έργα υποδομής του νέου αεροδρομίου.
Μάρκος Κωβαίος
Δήμαρχος Πάρου
Δέσμευση του Υπουργού Μεταφορών, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για την ολοκλήρωση του Νέου Αεροδρομίου Πάρου πριν το τέλος του καλοκαιριού και επέκταση του από τον Οκτώβριο.
Χρήστος Χριστόφορος
Αντιδήμαρχος Πάρου

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας σας έχουμε ήδη ενημερώσει:
1. Για το δελτίο τύπου της ΑΜΚΕ εδώ
2. Για το υπόμνημα με τα θέματα - ζητήματα που έθεσε στον υπουργό ο Έπαρχος Πάρου Κωνσταντίνος Μπιζάς εδώ
3. Για τη ζωντανή μετάδοση της συνάντησης και την πρόσκληση που είχαν αποστείλει οι τρεις Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων εδώ

Οι φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή επίσκεψη του κ. Σπίρτζη στο νέο αεροδρόμιο της Πάρου και στο Δημαρχείο.

Ακολουθεί το αρχείο ήχου με ολόκληρη τη συνάντηση - ενημέρωση - συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι (Τρίτη 26 Απριλίου 2016) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου.
Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο αρχείο ήχου το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες