Pages

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Πανέτοιμο το Δημ. Στάδιο Πάρου για τους σημερινούς αγώνες στίβου - φωτο



Ετοιμασίες... ετοιμασίες... ετοιμασίες... στην τελική ευθεία πριν τους Διασυλλογικούς Αγώνες Στίβου Παμπαίδων Παγκορασίδων Β'!!
Δύο σκάμματα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους αθλητές με «φρέσκια» άμμο!! Ευχαριστούμε τον Δήμο και την Δημοτική Υπηρεσία που ανταποκρίθηκε άμεσα σ' αυτό το αίτημά μας!

Η «ομάδα κρούσης μαμάδων» όσο εμείς κάναμε προπόνηση αυτές τις ημέρες έβαψε τα βάθρα των νικητών, καθάρισε όλο το γήπεδο από τις κερκίδες μέχρι τον αγωνιστικό χώρο, έβαψε πάγκους, έπλυνε φρούτα, καθάρισε αποδυτήρια και αύριο θα είναι εκεί για να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη!
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Α.Ο. Πάρου που στηρίζει το τμήμα του στίβου για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι οικοδεσπότες στην πρώτη μας διοργάνωση Διασυλλογικού Πρωταθλήματος!
Ευχαριστούμε τους φίλους του στίβου -γυμναστές, αθλητές του αγωνιστικού τμήματος, φίλους δρομείς- που προσφέρθηκαν να έρθουν σαν εθελοντές και να μας βοηθήσουν στις ανάγκες διεξαγωγής των αγώνων!
Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς που προσέφεραν φρούτα, σνακ και νερά για τους αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων, καθώς και τα εστιατόρια που θα προσφέρουν φαγητό στους αθλητές των ομάδων που θα παραμείνουν στο νησί μας!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου
Οι Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου κατηγορίας Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β' 2016, Α' φάση, του Α' Ομίλου, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου στην Πάρο με ώρα έναρξης στις 17:00!!!
Οι μικροί μας αθλητές θα αγωνιστούν για την ανάδειξη των πρωταθλητών Κυκλάδων στα πολύαθλα - 3αθλο (60 μέτρα ή 1000 μέτρα - άλμα εις μήκος - μπαλάκι).
Ας είμαστε όλοι εκεί να εμψυχώσουμε όλους τους αθλητές των Κυκλάδων και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειές τους!!
* Οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει να είναι στο γήπεδο στις 16:15.
Τι είναι τα πολύαθλα; Μια καλή ερώτηση που μας κάνουν συχνά. Οι αθλητές των μικρών κατηγοριών δεν εξειδικεύονται σε κάποιο αγώνισμα ακόμα κι αν έχει φανεί μια κλίση σε κάποιο από αυτά - έχουν μπροστά τους άλλωστε τον χρόνο να εξειδικευτούν και φυσικά καθώς αναπτύσσονται μπορεί να φανεί ότι έχουν μεγαλύτερη κλίση σε κάποιο άλλο αγώνισμα!
Έτσι κάθε αθλητής/τρια παίρνει μέρος σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα (ένα δρόμο, μια ρίψη κι ένα άλμα) και νικητής είναι αυτός που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από το άθροισμα της βαθμολογίας του κάθε αγωνίσματος (υπάρχει επίσημος πίνακας βαθμολογίας 3αθλου από τον ΣΕΓΑΣ με την αντιστοιχία επίδοσης ανά αγώνισμα και βαθμών που παίρνει από αυτό).

Α. Ατομική βράβευση - Κατάταξη
- Βραβεύονται οι ΕΞΙ πρώτοι νικητές και νικήτριες της συνολικής ατομικής κατάταξης σε κάθε κατηγορία ΠΠ - ΠΚ Β΄. Οι τρεις πρώτοι με μετάλλια και διπλώματα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις με διπλώματα.
Από το 2016 θα βραβεύονται επιπλέον και στους δύο αγώνες εκτός από τους έξι πρώτους νικητές της συνολικής βαθμολογίας κάθε κατηγορίας ΠΠ-ΠΚ Β΄ (νικητές-νικήτριεςς πολυάθλων) και οι τρεις πρώτοι νικητές - νικήτριες των επί μέρους ατομικών αγωνισμάτων που συμπεριλαμβάνονται στο πολύαθλο, δηλαδή οι τρεις πρώτοι νικητές στα 60 μέτρα, οι τρεις πρώτοι νικητές στα 1.000 μέτρα, οι τρεις πρώτες νικήτριες στο μήκος κ.ο.κ.
Β. Ομαδική βράβευση - Κατάταξη
- Καθιερώνεται μία ομαδική κατάταξη και απονομή για τους ΠΠ Β΄ και μια ομαδική κατάταξη και απονομή για τις ΠΚ Β΄












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες