Pages

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Άλλαξαν οι συσχετισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο Αντιπάρου



Ο Σωτήρης Μαρινάτος του Δαμιανού νέος Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας στη θέση του παραιτηθέντος μέλους της μειοψηφίας Παρασκευά Κουβαρά του Δημητρίου!
Εννέα από οκτώ έγιναν τα μέλη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, ενώ τέσσερα από πέντε έγιναν τα μέλη της μειοψηφίας.

Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου πραγματοποιήθηκε βάσει του άρθρου 55, παράγραφος 3, του νόμου «Καλλικράτη».


Από τη στιγμή που το παραιτηθέν μέλος της μειοψηφίας, ο Παρασκευάς Κουβαράς του Δημητρίου, δεν αντικαταστάθηκε από άλλο εκλεγμένο μέλος της μειοψηφίας, τότε τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο πήρε εκλεγμένο μέλος της πλειοψηφίας, ο Σωτήρης Μαρινάτος του Δαμιανού (φωτογραφία).
Οι έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν πως κανένα μέλος, από τα εκλεγμένα της μειοψηφίας δεν δέχθηκε να πάρει τη θέση του παραιτηθέντος συμβούλου της μειοψηφίας Παρασκευά Κουβαρά.
Έτσι η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου θα αποτελείται από εννέα Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας και τέσσερις της μειοψηφίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες