Pages

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Απαγορευτικό απόπλου δεν έφυγε το «Blue Sτar Naxos» από Πειραιά



Οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν και μετά την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών (με πτώση ανέμων) έρχονται τα… χειρότερα. Και με δεδομένο ότι στο Αιγαίο οι άνεμοι είναι κατά τόπους 8-9 μποφόρ στις 18:00 δόθηκε γενικό απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Η απαγόρευση αφορά τα δρομολόγια για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην φύγει το «Blue Star Naxos» από τον Πειραιά για την Παροναξία.
Τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και από Πειραιά για Σαλαμίνα εκτελούνται πάντως κανονικά, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας τα πλοία φθάνουν μέχρι το Μαρμάρι.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία. Νεώτερες πληροφορίες αναμένονται μετά τις 10 το βράδυ.
ανακοίνωση από την εταιρεία
Η Blue Star Ferries εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση που αναφέρει ότι:

F/B BLUE STAR NAXOS
Το δρομολόγιο του πλοίου την Τετάρτη 10/02/16, από Πειραιά 17:30 για Πάρο - Νάξο - Δονούσα - Αιγιάλη (Αμοργό) - Αστυπάλαια, δεν θα πραγματοποιηθεί. Το δρομολόγιο του πλοίου την Πέμπτη 11/02/16, από Αστυπάλαια 05:15 για Αιγιάλη (Αμοργό) - Δονούσα - Νάξο - Πάρο - Πειραιά, δεν θα πραγματοποιηθεί.

F/B BLUE STAR 1
Το δρομολόγιο του πλοίου την Τετάρτη 10/02/16, από Μυτιλήνη 20:00 για Χίο - Πειραιά, δεν θα πραγματοποιηθεί. Το πλοίο θα αναχωρήσει την Πέμπτη 11/02/16, από Μυτιλήνη 08:00 για Χίο (10:30-11:00), Πειραιά 18:00.

πηγή: naxios.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες