Pages

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η κοπή πίτας του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού, φωτογραφίες




Στην κατάμεστη αίθουσα της Αγροτολέσχης, στη Μάρπησσα, από τον πιο μικρό κάτοικο του χωριού έως τον μεγαλύτερο ηλικιακά έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας την Κυριακή 07/02/2016.

Το παρών έδωσε η τοπική αυτοδιοίκηση με τον Δήμαρχο κύριο Κωβαίο Μάρκο, τον έπαρχο Πάρου κύριο Μπιζά Κώστα, τον Πρόεδρο της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π κύριο Μαρινόπουλο Αθανάσιο και την Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Μάρπησσας κυρία Αντωνοπούλου Άννα.
Παρών για πρώτη φορά σε κοπή πίτας του συλλόγου μας έδωσε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κύριος Φρέρης Ειρηναίος, ο Γραμματέας της Ένωσης κύριος Παρούσης Γεώργιος και ο Έφορος της Ένωσης κύριος Λουκής Νίκος.
Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων βράβευσε τον σύλλογο μας για την πρόσφορα του στην ανάπτυξη του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου με τιμητική πλακέτα, ένα γεγονός που τιμά την μεγάλη προσπάθεια των εφόρων του ποδοσφαιρικού τμήματος και του Δ.Σ. που φέτος υπερβάλλουν εαυτούς .δείχνοντας σε όλους το αθλητικό ήθος όπου διακατέχει ο σύλλογος με το καθαρό αθλητικό πνεύμα και την οικιοθελή προσφορά του σε δραστηριότητες της ένωσης.
Επίσης στην αίθουσα βρέθηκε η Πρόεδρος του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ κυρία Κουτσονικολη Μαρία και ο έφορος της πετοσφαίρισης κύριος Σαρρής Ιωάννης και εκπρόσωπος του συλλόγου Παλαίμαχων Πάρου κύριος Μπόνης Στέλιος.
Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας έπεσε στον αθλητή του τμήματος της καλαθοσφαίρισης Γεμελιάρη Γιάννη και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην φετινή χρόνια .

ΤΟ Δ.Σ.
08/02/2016


















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ
ΜΑΡΠΗΣΣΑ ΠΑΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΤΗΛ.: 22840-41224/43336
FAX: 2284043336


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες