Pages

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η ΥΠΑ για το Νέο Αεροδρόμιο Πάρου: Έτοιμες οι μελέτες προς δημοπράτηση και υλοποίηση



Απάντηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο έγγραφο του Επάρχου Πάρου Κωνσταντίνου Μπιζά με α.π. 8016/29.12.15, σχετικά με το νέο Αεροδρόμιο Πάρου.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας απάντησε σε σχετικό έγγραφο του Επάρχου Πάρου Κωνσταντίνου Μπιζά στις 29/12/2015 σχετικά με τα "Συμπληρωματικά έργα για τη λειτουργία του Νέου Αεροδρομίου Πάρου".
Στην απάντηση η ΥΠΑ με ημερομηνία 3/2/2016, γίνεται, μεταξύ άλλων, γνωστό ότι:
"Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας έχει ολοκληρώσει την σύνταξη (όπου απαιτείται) και τον έλεγχο των απαραίτητων μελετών και τευχων που που αφορούν στο έργο "Συμπληρωματικά έργα γθια τη λειτουργία του νέου Αεροδρομίου Πάρου" και περιλαμβάνουν τις απαραίτητες για την ενεργοποίηση του εροδρομίου μελέτες συγκοινωνιακών, υδραυλικών, οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων που αφορούν στην κατασκευή κτιρίου αεροσταθμού εμβαδού 850μ2 περίπου, οδού πρόσβασης, εγκαταστάσεων πυρασφάλειας, τα απαραίτητα συστήματα αεροναυτιλίας, εσωτερική οδό ασφαλείας, συμπληρωματικά αποστραγγιστικά δίκτυα κ.α.
Μετά την έγκριση της μελέτης, η Υπηρεσία προτίθεται να τη διαβιβάσει στην Διεύθυνση Υποδομών Αεροδρομίων (ΔΥΑ) της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών προς δημοπράτηση και υλοποίηση".

Ακολουθεί
το έγγραφο του Επάρχου Πάρου Κωνσταντίνου Μπιζά και
το έγγραφο με την απάντηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες