Pages

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Νέο αεροδρόμιο Πάρου: «Η πρωτοβουλία μας αρχίζει να δικαιώνεται»



Ήδη με δηλώσεις του ο υπουργός υποδομών, μεταφορών και δικτύων ανακοίνωσε την κατάργηση της επιδότησης της πλειοψηφίας των άγονων αεροπορικών γραμμών, με βάση δε τις επιλογές της κυβέρνησης, που οδήγησαν και σε κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ για την Πάρο, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι και η γραμμή που εξυπηρετεί το νησί μας, σύντομα θα σταματήσει να είναι επιδοτούμενη.

Είναι λοιπόν ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για την άμεση λειτουργία του νέου αεροδρομίου, που θα καταστήσει βιώσιμη μια μη επιδοτούμενη αεροπορική σύνδεση με χαμηλότερους ναύλους, βιωσιμότητα που θα προκύψει από τη χρήση μεγαλύτερων αεροσκαφών ή έστω την πληρότητα των υφιστάμενων πτήσεων, που σήμερα είναι ανέφικτη λόγω του μεγέθους του διαδρόμου του υφιστάμενου αεροδρομίου.
Στηρίξτε μας, στηρίξτε την πρωτοβουλία μας. Η λειτουργία του νέου αεροδρομίου είναι στα χέρια μας. Η Πάρος δεν πρέπει να στερηθεί αξιόπιστης και οικονομικά προσιτής αεροπορικής συγκοινωνίας. Αυτή τη συγκοινωνία θέλουμε να έχουμε για την Πάρο. Για την εξυπηρέτηση των πολιτών και επισκεπτών της Πάρου. Για το παρόν και το μέλλον. Για την επιβίωση και την ανάπτυξη.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες