Pages

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας & νησιώτικη βραδιά προς ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Πάρου



Πάρος, 22/01/2016
Αριθ. Πρωτ.: 17/2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 στο κέντρο Ακτή στις Κολυμπήθρες. Ο τυχερός της βραδιάς θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Ρώμη αξίας 900 ευρώ προσφορά του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου.

Μετά την κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί νησιώτικη βραδιά η οποία θα πλαισιωθεί μουσικά από τη Νάσια Κονιτοπούλου και τον Μανώλη Ραγκούση αλλά και τους, Γιαννούλη Μαργώνη, Νίκο Βερύκοκο, Ρήγα Αστέριο και Σπύρο Βασιλειάδη.
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα της βραδιάς στο Κέντρο Υγείας Πάρου για την ικανοποίηση των αναγκών του, αφού στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η φροντίδα για τον διπλανό μας που βρίσκεται σε ανάγκη είναι ότι πιο σημαντικό μπορούμε να προσφέρουμε.
Στη διοργάνωση της εκδήλωσης θα συμβάλλουν οι: Blue Star, NN, Ξενοδοχείο Αλθαία στην Άνδρο, Κοντογιώργης Α.Ε, Super Market Proton, Εσώρουχα DIVA Σκιαδά Ματίνα, AUDIOPHILE Ρούσσος Γιάννης, Εμπόριο Ειδών Υγιεινής Πέτρος Λ. Ζουμής SMART COMPUTER Φίλιππος Σκιαδάς, Σταθερός Ι. Λουκάς & ΣΙΑ Ε.Ε. , Ψυκτικός Τσιγώνιας Γιώργος, Σιδηρικά - Γεωργικά μηχανήματα Σγαρδέλης Γιάννης, Καφέ Εν λευκώ Μάνης Αντώνης, Το σουβλάκι του Πεπέ Πατέλη Αικατερίνη, Κέντρο Ακτή Βιώνης Σπύρος, Λευκά Είδη Σαρρη Μαρία, Πρατήριο υγρών καυσίμων ELIN LUBRICANTS Τρίχας Βασίλης, Φρουτεμπορική Κίρμπας Μανώλης, Είδη δώρων Ταντάνης Αργύρης, pararam είδη κομπιούτερ Ρούσσος Στάθης, Αθανασούλης Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΥΓ: Όσα καταστήματα επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου μας.
Όλοι μαζί μπορούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες