Pages

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Δελτίο επιδείνωσης καιρού, βροχές, καταιγίδες και 8-9 μποφόρ στις Κυκλάδες



Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε σήμερα το μεσημέρι δελτίο επιδείνωσης καιρού που θα επηρεάσει τη χώρα μας από το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου και τις Κυκλάδες τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου. Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού οι βροχές και οι καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και οι ενισχυμένοι άνεμοι που θα φθάσουν στα πελάγη ακόμα και τα 9 μποφόρ.
Ακολουθεί το σημερινό δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τέταρτης (06-01-2016 Θεοφάνεια) μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης (07-01-2016) με κύρια χαρακτηριστικά:
α. Τις βροχές και τις καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές αρχικά στο ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
β. Τους ενισχυμένους ανέμους 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στα πελάγη τα 9 μποφόρ
γ. Τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της βορειοδυτικής Πελοποννήσου (πάνω από τα 900 μέτρα).

Στη φωτογραφία το μετεώγραμμα της ΕΜΥ για την Πάρο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες