Pages

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Για προσφορές στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Αρχιλόχου



Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 12 & 13 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Αρχιλόχου. Αναπόσπαστο κομμάτι του η αγαπημένη σε όλους μας λοταρία! Στην λοταρία κάθε χρόνο μπαίνουν περίπου 1000 δώρα τα οποία προέρχονται απο προσφορές καταστημάτων και από αγορές που πραγματοποιεί ο Σύλλογος γι' αυτόν τον σκοπό.

Κάποια δωρεά από εσάς ή κάποια έκπτωση για αγορές θα ήταν για εμάς βοήθεια πολύτιμη και για εσάς διαφήμιση της επιχείρησής σας καθώς η κάρτα με τα στοιχεία σας θα προβάλλεται στην κεντρική αίθουσα καθ' όλη την διάρκεια του εορταστικού αυτού διήμερου και θα έχετε την ευκαιρία να σας γνωρίσει κόσμος που μέχρι τώρα μπορεί να μην γνώριζε για εσάς ή να μην σας είχε επισκεφτεί.
Εάν θέλετε λοιπόν να προσφέρετε, με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους για την συγκέντρωση των δώρων: Ελένη Φωκιανού - 6937099482 και Χάρη Αργυρό - 6972400116.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ανεξάρτητα με την συμμετοχή σας ή μη στην λοταρία, περιμένουμε να γίνετε με την παρουσία σας κι εσείς κομμάτι αυτής της υπέροχης Χριστουγεννιάτικης παρέας!

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου
ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες