Pages

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τα κλειδιά του Δήμου Αντιπάρου ανήκουν στους Δημότες και όχι στον Δήμαρχο



Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Αντιπάρου σχετικά με την παράδοση των κλειδιών του Δήμου, καταλαβαίνει ο καθένας ότι κάτι δεν πάει καλά και αυτό δεν είναι η υποστελέχωση του Δήμου από μόνιμο προσωπικό.

Περίτεχνα ο Δήμαρχος ανέφερε μόνο το μόνιμο προσωπικό του Δήμου, ξεχνώντας τις 8μηνες συμβάσεις, τους συμβασιούχους του ΟΑΕΔ τις ανανεώσεις των 2μηνων συμβάσεων και την προσωπική του Σύμβουλο. Θα μπορούσε κάνεις να καταλάβει ότι ο Δήμαρχος προσπαθεί να ασκήσει πίεση, ώστε να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό. Λογικό, και καλοδεχούμενη η προσπάθεια.
Όμως δεν το κάνεις αυτό επικαλούμενος:
Α) Της «αμαρτίες» του παρελθόντος, όταν στο συρτάρι σου έχεις απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου από την 18-12-2014, για οικονομικό έλεγχο των προηγούμενων δυο (2) Δημοτικών Αρχών και δεν την τηρείς.
Β) Όταν κατακρίνεις την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με έργα όπως ο βιολογικός, η αφαλάτωση, οι επεξεργαστές πόσιμου νερού, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.λπ., για να δείξεις ότι είσαι καλύτερος, χωρίς να έχεις κάνει ούτε ένα έργο.
Γ) Και τέλος, δεν αναφέρεις ότι «κακώς δεν πήγε ο Δήμος Αντιπάρου τότε, με το νόμο Καλλικράτη στον Δήμο Πάρου». Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς ένα Δήμο δεν τον καταργείς. Δεν αναφέρεις κάτι που δεν εκφράζει τους Δημότες αυτού του Δήμου και είναι απολύτως αντίθετο στην θέληση τους.
- Τα κλειδιά του Δήμου ανήκουν στους Δημότες και όχι στον Δήμαρχο. Ανήκουν στην Αντίπαρο και εκεί πρέπει να παραμείνουν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αντιπάρου
Φαρούπος Βασίλειος


3 σχόλια:

  1. πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ περισπούδαστη ανακοίνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει τα κοτσια και το κανει μεγαλε, εσυ ουτε καν παντελόνια δεν φορασ που δεν βαζεισ το ονομα σου. δημητρησ ( χαλα)

      Διαγραφή
  2. Σωστοσ ο δημητρησ χαλασ παντα γραφουμε ονομαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες