Pages

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

«ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ»: Σύσταση και λειτουργία Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ»
ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ

Ο νεοσυσταθείς σύλλογος «ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ», σε συνεργασία με τον καθηγητή φυσικής αγωγής και αθλητισμού απόφοιτο ΤΕΦΦΑ, (με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση), ανακοινώνει τη σύσταση και λειτουργία Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης στο γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου.

Τα μαθήματα καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) θα παραδίδονται δωρεάν, χωρίς υποχρέωση συνδρομής για το έτος 2015 και θα απευθύνονται ηλικιακά σε παιδιά (αγόρια - κορίτσια) του Δημοτικού και Γυμνασίου.
Η σύσταση των τμημάτων θα καθοριστεί ανάλογα την συμμετοχή.
Ως πρώτη ημερομηνία γνωριμίας - συνάντησης - εγγραφής έχει οριστεί το Σάββατο 26-09-2015 ώρα 10:30 για τα αγόρια και 12:00 για τα κορίτσια, στο γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο. Την Κυριακή 04-10-2015 έχει οριστεί φιλικός αγώνας με της Ακαδημίες μπάσκετ του Μαρπησσαϊκού στην Μάρπησσα.
Το Δ.Σ. του «ΠΛΟΗΓΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ»


Ακολουθεί η αίτηση εγγραφής…



6 σχόλια:

  1. Επειδή οι καιροί ειναι πονηροί και επειδή ανέβηκε στο προφίλ του συλλόγου μια φωτογραφία με παιδια προτού κάν αυτά γραφτούν, θα ηθελα λοιπόν να ρωτήσω αν υπάρχει γυμνιστής και προπονητής και ποιος ειναι (γιατι δεν ανακοινώνεται πουθενά) και αν ο συλλογος ειναι με σφραγίδα και ολα τα νόμιμα. Επισης αν ο γυμναστής του ζίου ζίτσου ειναι φορολογικά νόμιμος απο τη στιγμή που υπάρχει στο νησι σχολή τζούντο στο γυμναστήριο (βλέπω αθέμιτο ανταγωνισμό).
    Ας μου τα απαντήσετε παρακαλω αλλιως ξεκινα στραβά ο συλλογος (και δεν εχει και ψήφους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεισ πλακα μεγαλε....... χαχαχαχαχαχ σε ότι εχεισ γραψει εισαι λαθοσ. ασε τοισ πονηριεσ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν θεσ εσυ που αμφιβαλεισ για όλα μην στηλεισ τα παιδια σου. και αφήστε τα παιδια που πανε να κανουν κατι καλο να συνεχεισουν με το συλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ??? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ. ΜΠΕΝΟ, ΔΕΙΚΤΑ, ΚΑΙ ΧΑΛΑ ΠΗΓΕΝΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πιστεύω σε πονηρούς καιρούς, μόνο σε πονηρούς ανώνυμους.
    Σύντομα και επίσημη απάντηση από τον σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά οι καιροί είναι πονηροί , γι΄ αυτό το λόγο ο "ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ" πριν φτάσει στο σημείο να κάνει την επίσημη παρουσίαση του, φρόντισε να έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες ίδρυσης. Ο αριθμός διαταγής του Συλλόγου είναι 9/2015 ,με ΓΑΚ 91/2015 και ΕΑΚ 5/2015 με ημερομηνία ίδρυσης 18/09/2015. Ο Σύλλογος συνεργάζεται με τον Σταύρο Βλάχο και πιθανόν το Parosspress δεν ανάφερε το όνομα του, λόγο του ότι δεν είχε πάρει την άδεια του. Ο σύλλογος την έχει.
    Όσον αφορά το ζίου ζιτσου, ουδέποτε ανέβηκε επίσημη ανακοίνωση στην σελίδα του ΠΛΟΗΓΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ στο facebook, από όπου θα σας ζητήσουμε να ενημερώνεστε. Ήταν μια μελλοντική ιδέα του Γραμματέα του Συλλόγου ΡΟΥΣΟΥ Θεοδόση η οποία αναρτήθηκε μόνο στο προσωπικό του προφίλ και στην σελίδα Antiparos News ,την οποία και διαχειρίζεται (ανάρτηση η οποία πλέον έχει κατέβει).
    Από τον ΠΛΟΗΓΟ δεν έχει ξεκινήσει καμία οικονομική δραστηριότητα, αφού με απόφαση του Δ.Σ. δεν θα αποκτήσει ΑΦΜ, τουλάχιστον για το έτος 2015. Όπως άλλωστε φαίνεται τα μαθήματα θα παραδίδονται δωρεάν ,χωρίς υποχρέωση συνδρομής.
    Για την φωτογραφία στο προφίλ του Συλλόγου ,όποιος έριχνε μια πιο προσεκτική ματιά θα έβλεπε τον προπονητή του Μαρπησαικού κ. Μουρογιάνη και τα παιδιά του Μαρπησαικού μαζί με τα παιδιά της Αντιπάρου ,από τον φιλικό αγώνα της 15/09/2015 στην Αντίπαρο .Τότε τα είχαμε βαφτίσει άτυπα «Ακαδημίες Αντιπάρου» και σκοπός ήταν μια πρώτη αναγνωριστική επαφή με τα παιδιά. Ευελπιστούμε η συμμετοχή τον παιδιών να είναι ακόμα μεγαλύτερη με την άδεια των γονέων, φυσικά.
    Τέλος ,θα παρακαλούσαμε το Parospress καθώς επίσης και όλα τα μέσα τα οποία αναδημοσιεύουν τις ανακοινώσεις του ΠΛΟΗΓΟΥ , να ενημερώνονται μόνο μέσα από την επίσημη σελίδα μας.
    Με εκτίμηση,
    Το Δ.Σ. του Πλοηγού Αντιπάρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες