Pages

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ο Γιάννης Βρούτσης σχολιάζει την επικαιρότητα μέσω twitter



Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο twitter, σχολιάζει με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα. Το blog μας «ψάρεψε» τα τελευταία twit του πρώην υπουργού εργασίας και σας τα παρουσιάζει…


Τώρα που έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκε το πρόσωπο του ψεύτη και λαϊκιστή Καμμένου ανοίγει η πόρτα για επιστροφή στη Ν.Δ. όσων ψήφισαν ΑΝΕΛ!
21/8/2015

Έσπειραν διχόνοια μίσος ψέματα και θεριζουν αποδοκιμασίες! Τσίπρας Καμμένος γέμισαν το Αιγαίο μετανάστες, παρέδωσαν το ΦΠΑ, ραντεβού στις κάλπες!
21/8/2015

Μέρα με τη μέρα όσο κάθεται η σκόνη των ψευδαισθήσεων και διχασμού του Ελληνικού λαού τόσο η Ν.Δ. δυναμώνει και αποκτά προβάδισμα στη κοινωνία!
23/8/2015

Την επoμ;eνη των εκλογών ο κ Τσιπρας όταν τον καλέσει ο Μεϊμαράκης να σηκώσει το τηλεφωνο. Αυτή τη φορά εξέδρα δεν υπάρχει μόνο αγωνιστικός χώρος!
24/8/2015

Οι ΑΝΕΛ δεν μπαίνουν στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν θα εφαρμόσει το δικό του μνημόνιο και δεν συνεργάζεται με κανένα! Οι ανεύθυνοι δραπετεύουν.
25/8/2015

Δημοσκόπηση Twitter! Γράφω συνεχώς ότι η Ν.Δ. θα βγει πρώτη και ο Μεϊμαράκης άριστος και δεν κουνιέται φύλλο. Λίγο πριν αυτό θα ήταν αιτία πολέμου!
25/8/2015

Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευσε και έβλαψε τους εργαζόμενους! Αύξησε ανεργία, αδήλωτη εργασία, μείωσε μισθούς. Θα ακούν αριστερά και θα στρίβουν δεξιά!
26/8/2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες