Pages

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αυλαία για το Paros Open Cup 2015



Στα ανανεωμένα γήπεδα του ομίλου αντισφαίρισης Πάρου και χωρίς να λείπει το γνώριμο σκηνικό, γελαστών ανθρώπων από την παραλία να μπαίνουν κατευθείαν στα γήπεδα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην Open κατηγορία των αντρών νικητής ήταν ο Καβάλας Θοδωρής ο οποίος κέρδισε όλους τους αντίπαλους του χωρίς να χάσει σετ. Στην κατηγορία 35-49 ο πρωτάρης στο τουρνουά της Πάρου Πανεθυμιτάκης έκανε εντυπωσιακούς αγώνες και πήρε το κύπελλο από τον περσινό νικητή Μαραμενίδη Δημήτρη. Στην 50+ ο κύριος Λαλιώτης πήρε το κύπελλο για άλλη μία χρονιά κερδίζοντας τον Ιωακειμίδη Βασίλη. Στις γυναίκες η αρκετά έμπειρη αθλήτρια από την Ιταλία Padoan Marinna κέρδισε την αθλήτρια του ομίλου μας Σαρρή Σταυρούλα. Στα διπλά αντρών το ζευγάρι Λαλιώτης/Πανεθυμιτάκης κέρδισαν δίκαια το τρόπαιο από τους Ιωακειμίδης Β./Ιωακειμίδης Α. Στα μικτά η προπονήτρια του ομίλου μας Αγιούς Ελίζα παίζοντας με τον αδερφό της Αγιούς Αλέξανδρο κέρδισαν το ζευγάρι Καβάλας/Σαρρή σε έναν πολύ ωραίο τελικό!
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε το γεγονός ότι φέτος δόθηκε για πρώτη φορά το βραβείο fair play το οποίο απονέμεται από τον κύριο Τρόκα και την BNP Paribas και μας θυμίζει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το ήθος και η άμιλλα στους αθλητές!
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πάρου για τη βοήθεια που μας παρείχε στους αγώνες, το tennisnews.gr το οποίο σαν χορηγό επικοινωνίας, την Τechnifibre για της μπάλες του τουρνουά και όλους τους θεατές που έκαναν την ατμόσφαιρα ευχάριστη!
Ραντεβού του χρόνου!

Εγγταφές για τις ακαδημίες - προπονήσεις του ομίλου
Ο όμιλος αντισφαίρισης Πάρου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τις ακαδημίες - προπονήσεις του ομίλου και των γκρουπ ενηλίκων, για τη χειμερινή σεζόν 2015-2016.
Όσοι γονείς θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του ομίλου παρακαλούνται όπως προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Αγία Ειρήνη μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο μετά τις 18:00 ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά για πληροφορίες στο 6942985111 με τον υπεύθυνο προπονήσεων του ομίλου. Το κόστος για τις ακαδημίες ξεκινάει από 30 ευρώ/μήνα.
Επίσης ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα γκρουπάκια ενηλίκων, αρχαρίων και προχωρημένων, τα οποία περιλαμβάνουν προπόνηση από δύο φορές την εβδομάδα πρωινές ή βραδυνές ώρες και το κόστος ξεκινάει από 50ευρώ το μήνα. Ιδανικές οι πρωινές προπονήσεις για μητέρες με ελεύθερα πρωινά και για εργαζόμενους οι βραδυνές ώρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες