Pages

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

"Ταμείο" και ευχαριστίες από τον Ν.Ο. Αντιπάρου για τον φετινό διάπλου



ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Μορφωτικός Εκπολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος
(Μ.Ε.Α.Σ.) ΩΛΙΑΡΟΣ ANTIΠΑΡΟΥ

Αντίπαρος 30/07/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το απόγευμα της 25ης/07/2015 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο κολυμβητικός αγώνας του διάπλου Πάρου - Αντιπάρου που γίνεται για για όγδοησυνεχή χρονιά, υπό τη διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου με την υποστήριξη του Δήμου Αντιπάρου.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και πάνω από 450 συμμετέχοντες, ντόπιοι, ξένοι αλλά και παιδιά, διέσχισαν 1453 μέτρα ξεκινώντας από την Πούντα της Πάρου και τερμάτισαν στο λιμάνι της Αντιπάρου.Κάθε χρόνο οι οργανωτικές δυσκολίες παρακάμπτονται και ο αγώνας κερδίζει σε αξία, δημοτικότητα και συμμετοχή.
Ο καιρός ήταν ιδανικός και η συγκεκριμένη εκδήλωση πλέον έχει γίνει θεσμός και κομβικό γεγονός όχι μόνο του νησιού αλλά των Κυκλάδων γενικότερα. Ο Ιούλιος εδώ και λίγα χρόνια αποτελεί, εξαιτίας των αθλητικών και άλλων δρωμένων του, τον καλύτερο μήνα για να επισκεφτεί κανείς το νησί μας το καλοκαίρι.
Περισσότερα από 25 σκάφη, η Ελληνική Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Πάρου) επαγγελματίες δύτες, αλλά και το λιμενικό σώμα, μεριμνούσαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα για την ασφάλεια των κολυμβητών οι οποίοι όλοι μετά τον τερματισμό τους έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή τους.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού ομίλου Αντιπάρου εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους, όσους βοήθησαν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα (Λιμεναρχείο Πάρου, Ομάδα Διάσωσης Πάρου, Blue island divers, κοινοπραξία ferryboats, τους Ιατρούς κ. Σκούρτη και κ. Γεωργίου), καθώς επίσης και σε όλους όσουν πρόσφεραν ποτά, αναψυκτικά και φρούτα (αρτοποιεία Πέτρος Τριαντάφυλλος, εστιατόριο Ανάργυρος, οινοποιεία Μωραίτη, κάβα ποτών Απ. Ζουμή) και σε όλους όσους εντελώς αφιλοκερδώς βοήθησαν στο μικρό γλέντι μετά τον αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Αντιπάρου και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αντιπάρου για την προσφορά των κυπέλλων και επάθλων και την μικρή αθλήτρια του ομίλου μας Φαρούπου Μαρία που φιλοτέχνησε τα όστρακα - μετάλλια των νικητών και τον χορηγό επικοινωνίας ΗΧΩ fm.
Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας του ομίλου μας, είναι ο ποδηλατικός αγώνας mountain-bike τον προσεχή Σεπτέμβριο.




Με ιστιοπλοϊκούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Φαρούπος Αναστάσιος
Ο Γραμματέας Τριαντάφυλλος Ιωάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες