Pages

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Πρωτοπόρος ο Δήμος σε αρνητικές κινήσεις



Με περίσσια βιασύνη ο Δήμος Πάρου και συγκεκριμένα η ΚΔΕΠΑΠ φρόντισε να καλέσει το συρφετό που κατάφερε με αγώνες ετών να διώξει από το νησί σύσσωμος ο εμπορικός κόσμος.
Εκμεταλλευόμενος την αδυναμία των τοπικών εμπόρων, λόγω της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας να συμμετάσχουν στο φετινό εμπορικό Φεστιβάλ (με τις πολλαπλές παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις), με διαδικασίες που κανείς δεν ελέγχει, καλεί πάλι «εμπόρους» που θα πουλάνε ότι και τα καταστήματά μας, για να κερδοσκοπήσουν σε βάρος μας.
Συνεχίζοντας τα λάθη που ξεκίνησαν με την χορήγηση νέων άδειών υπαίθριου εμπορίου (αυτά τα «καταστήματα» πουλάνε ότι και οι μόνιμοι επαγγελματίες του νησιού μας), ο Δήμος παρεμβαίνει ευθέως πλέον σε βάρος των επιχειρήσεων που είναι ανοικτές όλο το χρόνο, αγωνίζονται πλέον να επιβιώσουν, απασχολώντας ντόπιο εργατικό δυναμικό και συνεισφέροντας στον κορβανά του κράτους (Φ.Π.Α. - Εισφορές κ.τ.λ.).
Πρέπει παράλληλα να γίνει ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι οι επαγγελματίες είναι πάντα αρωγοί σε κάθε λογής εκδήλωση του Δήμου, Συλλόγων και Φορέων του νησιού μας.
Κύριοι αν δοθεί άδεια στο δικό σας «παζάρι», μην μας ξαναζητήσετε βοήθεια.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Απόστολος Αλιπράντης
Ο Γεν.Γραμματέας
Ηλίας Κρητικός

Πάρος 03/8/2015
Αριθ. Πρωτ.: 40/2015
Δελτίο Τύπου
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου 

7 σχόλια:

  1. Πάντως πολύ καλύτερα από το δικό σας γιουσουρούμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΟΛΟ ΝΤΟΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ .ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ . ΑΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΝΟ 3,4 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΣΑΣ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλιστα...!!!
    Ο Εμπορικός σύλλογος παιδιά.....!!!
    Να μην ζήσει κανείς άλλος.....μόνο οι έμποροι....
    Με της Βιλάρες τους......συγνώμη βίλες ήθελα να πώ....
    Αλήθεια ΠΟΤΕ επιτέλους θα εφαρμοστεί το πόθεν έσχες..??????
    Για να δούμε και της φορολογικές δηλώσεις τους ....
    Άντε Μπράβο....θέλουμε και επιδοτήσεις (ΕΣΠΑ)......πουλάνε και πανάκριβα......θέλουνε να διοικάνε και το νησί....εν απουσία των ΠΟΛΙΤΩΝ της Πάρου..!!!!!
    Αυτά Κύριοι και Κυρίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραλληλες πολιτιστικες εκδηλωσεις.......? Να γελασω τωρα ή μετα τις εκδηλώσεις. Για ολα παντα φταιει ο Δημος η ΚΔΕΠΑΠ παντα φταινε οι αλλοι ποτε εμεις.......Κοιταξτε να σοβαρευτειτε εκει στον συλλογο και να σταματησετε να κριτικαρετε το τι κανει ο Δημος ()γιατι οτι και να κανεις εσεις το βλεπετε στραβο) και να κριτικαρετε τους εαυτους σας και το ποσο επαγγελματιες ειστε.........τα σχολια δικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είστε σοβαροί κύριοι του εμπορικού συλλόγου? Και μόνο την κατάπτυστη ανακοίνωση σας να διαβάσει κάποιος καταλαβαίνει πόσο εμπαθείς είστε, βαθιά νυχτωμένοι, μακρυά από τον κόσμο και τις προτιμήσεις του.Διακρίνω ένα παραλογισμό που έχει να κάνει με την δική σας ανικανότητα. Είναι κρίμα στο όνομα της δική σας ανεπάρκειας να πάρετε στο λαιμό σας όλους τους εμπόρους του νησιού, γιατί διαβάζοντας την απειλή σας μπαίνουμε στον πειρασμό να μην ξαναπατήσουμε στα μαγαζιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απειλεί ο μανάβας χα, χα! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες