Pages

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πάρου Μ. Κωβαίου προς τους επιτυχόντες μαθητές



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πάρος, 31 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να στείλω τις θερμότερες ευχές μου και τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του νησιού μας.

Αγαπητοί φίλοι, μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Οι κόποι και οι αγώνες σας όλα αυτά τα χρόνια δεν πήγαν χαμένοι και σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε σας που φέτος προσπαθήσατε αλλά δεν τα καταφέρατε, οφείλετε να μην το βάλετε κάτω, αλλά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να θέσετε νέους στόχους και να κοιτάξετε με αισιοδοξία το μέλλον γιατί τώρα ξεκινούν όλα. Κι αν χάθηκε μια ευκαιρία, λίγο πιο κάτω, μια άλλη θα εμφανιστεί, γιατί όλα στη ζωή γίνονται για ένα σκοπό.
Εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος αλλά κυρίως ως γονιός, αισθάνομαι περήφανος για αυτήν σας την επιτυχία και σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι κοντά στα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανάγκες σας και να συμβάλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στην διασφάλιση των καλύτερων προοπτικών για το μέλλον σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες