Pages

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Διήμερη επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στο νησί της Άνδρου



Στο νησί της Άνδρου βρίσκεται από χτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης. Προχτες το βράδυ ο Αντιπεριφερειάρχης παρέστη σε δείπνο που παρέθεσε, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο νησί ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης, παρουσία του Δημάρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη, Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων των Δημοτικών Διαμερισμάτων του νησιού.
Χθες το πρωί ο κ. Λεονταρίτης συνοδευόμενος από τον κ. Λοτσάρη προήδρευσε σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Γαυρίου με θέμα το λιμάνι παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου κ. Κυριάκου Θωμά, την Αντιδημάρχου κας Μαρίας Μαμάη, των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Ανδρέα Βόσσου, Άννας Βολίκα και Νίκης Μαμάη καθώς και του Προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Γαυρίου κ. Μιλτιάδη Κάρλου. Προκειμένου να λυθούν οι οριστικές αποφάσεις που αφορούν στην τρίτη φάση υλοποίησης του λιμένα Γαυρίου αποφασίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με την παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.
Αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε τα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου και συζήτησε με τους υπαλλήλους τα προβλήματα που οι τελευταίοι αντιμετωπίζουν.
Εν συνεχεία, ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο Δημαρχείο του νησιού και είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο κ. Θεοδόση Σουσούδη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στο νησί της Άνδρου, ενώ επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά η άριστη συνεργασία των δύο Βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τέλος, ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στον όρμο Κορθίου προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες στο λιμάνι της περιοχής.

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες