Pages

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Δύο συλλήψεις στη Σαντορίνη



Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας αλλοδαπός που προσπάθησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση εξωτερικού
Συνελήφθη χθες (02.07.2015) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 40χρνος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος μετέβη χθες το απόγευμα στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση παραποιημένου διαβατηρίου ολλανδικών αρχών, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
Το πλαστό διαβατήριο, καθώς και η κάρτα επιβίβασης που κατείχε κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός για παράνομη μεταφορά επιβατών στη Σαντορίνη
Συνελήφθη σήμερα (04.07.2015) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 39χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για υποκλοπή μεταφορικού έργου.
Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών έλεγχων διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος μετέφερε με Δ.Χ. λεωφορείο (21) επιβάτες-τουρίστες από το λιμάνι του νησιού προς διάφορους προορισμούς του νησιού, λαμβάνοντας χρηματική αμοιβή (κόμιστρο).
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε η οποία περιλαμβάνει και τον υπεύθυνο επιχείρησης στην οποία ανήκει το λεωφορείο, θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες