Pages

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Το εκλογικό υλικό με ελικόπτερα στις Κυκλάδες



Συνεχίζεται η προετοιμασία των προβλεπόμενων από το σύνταγμα διαδικασιών για την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.
Επισημαίνεται ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αποσταλεί το εκλογικό υλικό στα νησιά εξαιτίας της μη έγκαιρης αποστολής μέρους αυτού από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Το υλικό αυτό αναμένεται να φθάσει στη Σύρο σήμερα το μεσημέρι και ως εκ τούτου, για την αποφυγή προβλημάτων λόγω της έλλειψης ενδοακτοπλοϊκής διασύνδεσης, έχει ζητηθεί η συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου οι σάκοι με το προς διακίνηση εκλογικό υλικό να φθάσουν έγκαιρα σε όλα τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
Παρά τα αντικειμενικά προβλήματα που προκύπτουν λόγω της καθυστέρησης στην αποστολή του εκλογικού υλικού στη Σύρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης διαπίστωσε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας του υπηρεσιακού μηχανισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα στις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τα στελέχη της Περιφέρειας, τα οποία παρά τον περιορισμένο χρόνο και τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της νησιωτικής ιδιαιτερότητας του Νομού, εργάζονται ακατάπαυστα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά.

Σε νεώτερη ενημέρωση:
Αφίχθη σήμερα το μεσημέρι στη Σύρο από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης το εκλογικό υλικό που υπολείπονταν για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της προβλεπόμενης διαδικασίας για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της προσεχούς Κυριακής.
Σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σήμερα το απόγευμα θα αφιχθούν στη Σύρο 1 Σινούκ το οποίο θα μεταφέρει το εκλογικό υλικό στη Νάξο, στην Πάρο, στη Μήλο και τη Σαντορίνη, καθώς και 3 ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού και ένα της Πολεμικής Αεροπορίας τα οποία θα διακινήσουν το υλικό στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Αύριο το μεσημέρι με το πλοίο της γραμμής το εκλογικό υλικό θα αποσταλεί στην Τήνο και στη Μύκονο.

Σύρος 3 Ιουλίου 2015
Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες