Pages

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Έγγραφη παραίτηση Γιάννη Καρασαντέ από το Κέντρο Υγείας Πάρου



Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάρου Γιάννης Καρασαντές έχει υποβάλει εγγράφως την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της Δ.Ε. από την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Το blog μας δημοσιεύει σήμερα ολόκληρη την έγγραφη παραίτηση του κ. Καρασαντέ.

Ανάμεσα στους λόγους της παραίτησης που επικαλείται ο κ. Καρασαντές είναι οι σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας και η διάσταση απόψεων λόγων και ενεργειών της διοίκησης σχετικά με την ενίσχυσή του.
Η έγγραφη παραίτηση στάλθηκε προς την 2η ΔΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου και κοινοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Σύρου, τον Γενικό γραμματέα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τον Έπαρχο και τον Δήμαρχο Πάρου.
Ακολουθεί ολόκληρη η έγγραφη παραίτηση του κ. Καρασαντέ από τη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάρου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
2Η Υ.ΠΕ.ΠΕΔΥ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ

ΠΑΡΟΣ: 24/6/2015
Αρ. πρωτ.: 281

ΠΡΟΣ: 2Η ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΙΝ.:
1. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ
2. ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΡ. Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
3. ΕΠΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ
4. ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥ

Θέμα: Παραίτηση από την θέση του Προέδρου της ΔΕ

Εξαντλώντας όλα τα όρια ψυχικής και ηθικής αντοχής, κάθε όριο υπομονής και συγκαταβατικότητας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΥ Πάρου.
Στην απόφασή μου αυτή σημαντικό ρόλο έπαιξε η διάσταση απόψεων λόγων και ενεργειών της διοίκησης σχετικά με την ενίσχυση του ΚΥ Πάρου
α) με επιστημονικό προσωπικό,
β) νοσηλευτικό προσωπικό,
γ) υγειονομικό υλικό και
δ) την τοποθέτηση - εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου, όπως αναλυτικά σας έχουν αναφερθεί με το από 26-1-2015 έγγραφό μου, γεγονός το οποίο δεν συνάδει με το ποιόν και τον χαρακτήρα του υπογράφοντος.
Για την μέχρι σήμερα παραμονή μου στο ΚΥ Πάρου εκφράζω την ευχαρίστησή μου για τη συνεργασία με το Επιστημονικό - Νοσηλευτικό - Διοικητικό και λοιπό προσωπικό.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΔΕ
Ιωάννης Καρασαντές



1 σχόλιο:

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες