Pages

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Γιώργος Μαραγκός: Ανήκουμε στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και νόμισμα μας είναι το ΕΥΡΩ!



Φίλες και Φίλοι Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,
Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας ορισμένες σκέψεις, πρωτίστως ως δημότης και δευτερευόντως ως δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης.
Το αυριανό δημοψήφισμα, ανεξαρτήτως της επιλογής του καθενός, η οποία είναι απολύτως σεβαστή, επουδενί δεν πρέπει να μας οδηγήσει στον διχασμό, με καταστροφικές συνέπειες τόσο για την Χώρα όσο και για το νησί μας, κατ’ επέκταση.

Ως πολίτες της Χώρας που γέννησε την δημοκρατία, της Χώρας στην οποία όλος ο κόσμος υποκλίνεται για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της, οφείλουμε να αποδείξουμε εμπράκτως ότι και θέλουμε και μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το φαινομενικά ανυπέρβλητο εμπόδιο. Με σύνεση, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και προπαντός ΟΜΟΝΟΙΑ!
ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ την εσωστρέφεια, τον διχασμό, την διεθνή ανυποληψία, την απομόνωση και τον οικονομικό μαρασμό! Με πραγματική ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, οφείλουμε να αποδείξουμε στους Εταίρους μας ότι, είμαστε ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ της μεγάλης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
Ανήκουμε στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και νόμισμα μας είναι το ΕΥΡΩ! Οτιδήποτε άλλο είναι επικίνδυνο, θέτει εν αμφιβόλω τη προοπτική της Πατρίδας μας, την Εθνική μας Κυριαρχία και αποτελεί ταφόπλακα για το μέλλον μας!
Η Κυβέρνηση μας, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Κυριακής, έχει νωπή ισχυρή λαϊκή εντολή και νομιμοποίηση ώστε να διαπραγματευτεί σκληρά και να επιτύχει άμεσα την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την Χώρα μας, υπό την ρητή, απαράβατη, κατηγορηματική και απαρέγκλιτη προϋπόθεση ότι, η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
Με αυτές τις λίγες σκέψεις, εύχομαι η Δευτέρα να μας βρει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ και ταυτόχρονα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ώστε, όλοι μαζί να τοποθετήσουμε το θεμέλιο λίθο για την ανοικοδόμηση της Χώρας μας.
Η Σύρος θα δείξει το δρόμο…

Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες