Pages

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Σύλληψη στην Παροικιά Πάρου για προσπάθεια διακίνησης πλαστού 50ευρω



Σήμερα 30/7/2015 το μεσημέρι συνελήφθη, εντός καταστήματος στην Παροικιά, από δυο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, άτομο το οποίο προσπάθησε να αγοράσει εμπόρευμα του καταστήματος χρησιμοποιώντας πλαστό 50ευρω.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά από τον τρόπο που προσπάθησε ο πελάτης να αγοράσει εμπόρευμα του καταστήματος. Όταν κατέληξε στο τι ήθελε να αγοράσει έδωσε στην ιδιοκτήτρια το πλαστό 50ευρω. Η ιδιοκτήτρια με ψυχραιμία, αφού διαπίστωσε ότι το χαρτονόμισμα ήταν πλαστό, καθυστέρησε τη συναλλαγή ειδοποιώντας για το περιστατικό το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.
Δύο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου έφθασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στο κατάστημα και συνέλαβαν το άτομο, το οποίο δεν προέβαλε αντίσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ηλικίας περίπου 30 χρόνων συλληφθείς που μιλούσε σπαστά Αγγλικά, αναζητούνταν από τους άνδρες του αστυνομικού Τμήματος Πάρου, μαζί με έναν συνεργό του, γιατί είχαν την πληροφορία ότι προσπάθησαν τις τελευταίες ώρες και σε άλλα καταστήματα της Παροικιάς να εξαπατήσουν, άγνωστο αν τα κατάφεραν, καταστηματάρχες με τον ίδιο τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες