Pages

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τραυματισμοί επιβατών πλοίων σε Άνδρο και Θήρα



Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες 26/6/2015, η Λιμενική Αρχή Γαυρίου ν. Άνδρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ «SUPER FERRY II» Νηολογίου Πειραιά 9939, ότι κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του, από λιμένα Ραφήνας προς τον οικείο λιμένα, 70χρονος επιβάτης ο οποίος καθόταν σε ένα παγκάκι, λιποθύμησε και έπεσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πρόσωπο.

Στον ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από γιατρό που επέβαινε επί του πλοίου, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε με τη συνδρομή μελών του πληρώματος, σε έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμένα Ραφήνας προκειμένου να μεταβεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Γαυρίου.
________________________

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες 26/6/2015, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΛΚΥΩΝ» Ν. Θήρας 46, ότι κατά τη διάρκεια εκδρομής στη θαλάσσια περιοχή ΦΗΡΩΝ - Νέα Καμένη - Παλαιά Καμένη και Θηρασιά, τραυματίστηκε 56χρονη αλλοδαπή επιβάτης στο αριστερό της πόδι.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με το «ΑΛΚΥΩΝ» στο λιμένα ΑΘΗΝΙΟΥ ν. Θήρας από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας ν. Θήρας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Θήρας.
_______________________

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες 26/6/2015, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Νάξου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57, 53χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες