Pages

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η ενημέρωση από την ΑΜΚΕ για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου - αρχείο ήχου



Το blog μας σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε -αρχείο ήχου- ολόκληρη την ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πάρου σχετικά με την «Πορεία υλοποίησης διαδικασιών λειτουργίας νέου αεροδρομίου - δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων εδάφους νέου αερολιμένα Πάρου».

Η ενημέρωση έγινε από μέλη της ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥ παρουσία και του δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου.
Στην ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση είχαν προσκληθεί από την ΑΜΚΕ όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, τοπικοί πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς της Πάρου και της Αντιπάρου.


Η ενημέρωση έγινε κυρίως από τον νόμιμο εκπρόσωπο της ΑΜΚΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΙΦΛΗ του Ιωάννου, δικηγόρο του Γραφείου Νομικής Υποστήριξης του Δήμου Πάρου και τον ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΗ, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Πάρου.
Στην ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αντιπάρου Γιάννης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου Χριστόδουλος Σαραντινός, ο Αντιδήμαρχος Πάρου Χρήστος Χριστόφορος, ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου Αλιπράντης Αποστόλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Πάρου Μπαφίτης Γεώργιος, οι Τουριστικοί Πράκτορες Πετρόπουλος Δημήτρης, Καρποδίνης Ευάγγελος, ο Αερολιμενάρχης Πάρου Λεοντίδης Κώστας κ.α.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο ήχου και να ακούσετε ολόκληρη τη χθεσινή ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση με θέμα: «Πορεία υλοποίησης διαδικασιών λειτουργίας νέου αεροδρομίου - δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων εδάφους νέου αερολιμένα Πάρου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες