Pages

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Θάνατος επιβάτη εντός Ε/Γ-Ο/Γ ''AΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ'' στην Σέριφο



Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σερίφου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ "ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ" Νηολογίου Πειραιά 11800 ότι, κατά την διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από Θήρα - Ίο - Σίκινο - Φολέγανδρο - Κίμωλο - Μήλο - Σίφνο - Σέριφο - Κύθνο - Πειραιά, απεβίωσε 71χρονος ασθενής, ο οποίος είχε επιβιβαστεί, συνοδεία αγροτικού ιατρού του Κέντρου Υγείας Μήλου, προκειμένου να μεταφερθεί από τη Μήλο στον Πειραιά.

Από τη Λιμενική Αρχή Σερίφου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στο νεκροτομείο Πειραιώς.

Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην 'Ανδρο
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ «ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ» Νηολογίου Πειραιά 9939, ότι κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του, από λιμένα Τήνου προς λιμένα Γαυρίου, 79χρονη επιβάτιδα έπεσε από κάθισμα του πλοίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.
Στην επιβάτιδα παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από ιατρό που επέβαινε στο πλοίο, ενώ με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Ραφήνας, η 79χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ".
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Τήνου.


1 σχόλιο:

  1. Μα καλά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρουν ακόμα τους ασθενείς με τα πλοία της γραμμής; Αποκλείεται προβοκάτσια είναι από τους γιατρούς και κατοίκους της Μήλου για να μην μπορεί να ξαναπάει εκεί ο πανμέγιστος βουλευτής μας Συρμαλένιος.......όπως επίσης προβοκάτσια ήταν και η αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Μήλου.
    Πρώτη φορά Φ-ασιστερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες