Pages

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Φρίκη από τη δολοφονία της τετράχρονης



Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα από τη Βουλγαρία, για την οποία είχε δηλώσει εξαφάνιση από την περιοχή της Ομόνοιας, η 25χρονη μητέρα της, ενώ στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, την σκότωσε ο 27χρονος πατέρας της, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως προκύπτει από την κατάθεση φίλου του ζευγαριού, επίσης βουλγαρικής υπηκοότητας, τον οποίο βρήκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία, ο 27χρονος τους εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, στο σπίτι τους στην οδό Μιχαήλ Βόδα, και όταν συνήλθε είδε κοντά του νεκρή την 4χρονη κόρη του. Τότε την τεμάχισε, έβρασε τα κομμάτια και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι.
Όταν συνέβησαν τα συγκλονιστικά γεγονότα, η μάνα του κοριτσιού έλειπε στο εξωτερικό.
Ο ίδιος μάρτυρας πάντως αναφέρει ότι ο 27χρονος χτυπούσε πολλές φορές το κοριτσάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ομολόγησε τις πράξεις του. Ισχυρίζεται, όμως ότι δεν σκότωσε αυτός την κόρη του και υποστηρίζει ότι ήταν άρρωστη και πέθανε και αυτός σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα.

Συνελήφθη και η μητέρα της τετράχρονης
Στην Ασφάλεια Αττικής οδηγήθηκε πριν από λίγο και η 25χρονη μητέρα της άτυχης 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, η οποία, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας από τον ίδιο τον πατέρα της.
Η 25χρονη βουλγαρικής υπηκοότητας, συνελήφθη στο σπίτι που διέμενε, στην οδό Αβέρωφ στην Αθήνα, με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από τον αρμόδιο ανακριτή, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, που προκάλεσε τον θάνατό του.
Η γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο αναμένεται στην κατάθεσή της να φωτίσει κάποιες λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής υπόθεσης.
Σήμερα Τρίτη 5/5/2015 θα οδηγηθεί και αυτή στον εισαγγελέα, μαζί με τον 27χρονο βιολογικό πατέρα του παιδιού, που κατηγορείται για το φρικτό έγκλημα.
Λεπτομερείς ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα Τρίτη στην Ασφάλεια Αττικής, αλλά από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πρόκειται για μια πραγματικά αποτρόπαια εγκληματική ενέργεια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες