Pages

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Συλλήψεις στη Μύκονο για κατοχή προϊόντων παρεμπορίου και παράνομες οικοδομικές εργασίες



Στις 26-05-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί είχε στην κατοχή του με σκοπό την πώληση 323 CD-DVD ήχου και εικόνας, τα οποία είχαν αναπαραχθεί και αντιγραφεί παράνομα, χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία γνησιότητας. Τα πλαστά CD-DVD κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο
 Στις 27-05-2015 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 56χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες, σε οικόπεδο που είχε ενοικιάσει.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο
Στις 26-05-2015 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω
Στις 26-05-2015 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 35χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Κω
Στις 27-05-2015 το πρωί καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω ότι στις 26/27-05-2015 νυχτερινές ώρες άγνωστοι δράστες παραβίασαν επιχείρηση χονδρεμπορίου και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με χρήση Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου ιδιοκτησίας της επιχείρησης, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν προκαλώντας του εμπρησμό. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες