Pages

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Σύλληψη στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών, συλλήψεις στα αεροδρόμια Θήρας και Ρόδου



Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας αλλοδαπός που προσπάθησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση εξωτερικού
Συνελήφθη χθες (26.05.2015) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 21χρονος υπήκοος Ιράκ, κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο κατηγορούμενος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση παραποιημένου δελτίου ταυτότητας αρχών Τσεχίας, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
Η παραποιημένη ταυτότητα και η κάρτα επιβίβασης που κατείχε κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου 47χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή
Κατασχέθηκαν πάνω από -190- γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας, αεροβόλο πιστόλι, κυνηγετικό όπλο και 1.105€
Συνελήφθη χθες (26.05.2015) σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας 47χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στον κατηγορούμενο και ακολούθησε έρευνα παρουσία Δικαστικού λειτουργού κατά την οποία βρέθηκαν στην κατοικία του και κατασχέθηκαν:
• Ποσότητα ηρωίνης βάρους 191,2 γραμμαρίων, επιμελώς θαμμένη σε εξωτερικό χώρο (αυλή)
• Ζυγαριά ακριβείας
• Αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα και πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων
• Κυνηγετικό όπλο, χωρίς αναγνωριστικό σειριακό αριθμό
• Δυο κινητά τηλέφωνα
• Το χρηματικό ποσό των 1.105 ευρώ
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρόδου 51χρονoς Αιγύπτιος διακινητής, ο οποίος συνόδευε και προσπάθησε προωθήσει δυο αλλοδαπούς σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης
Συνελήφθησαν χθες (26.05.2015) στο αεροδρόμιο της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, ένας 51χρονος υπήκοος Αιγύπτου, ένας 18χρονος υπήκοος Συρίας και μια 15χρονη υπήκοος Ιράκ, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών έλεγχων διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος συνόδευε, έναντι αμοιβής, τον 18χρονο και την 15χρονη, προσποιούμενος ότι αποτελούν οικογένεια με σκοπό να τους διευκολύνει να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
Τα διαβατήρια καθώς και οι κάρτες επιβίβασης που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες