Pages

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Συνεδρίαση «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ» για την Υγεία παρουσία διοικητή 2ης ΥΠΕ



Παρουσία του νέου Διοικητή της 2ης ΥΠΕ γιατρού Νικόλαου Καρβούνη θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ» για την Υγεία σε Πάρο - Αντίπαρο την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου. Ακολουθεί η σχετική πρόσκληση του «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ»…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Μαΐου2015 θα βρίσκεται στην Πάρο ο νέος Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, ο γιατρός Νικόλαος Καρβούνης. Το Σάββατο ο Ν. Καρβούνης θα συναντηθεί με τους Δημάρχους Πάρου και Αντιπάρου, τον Έπαρχο Πάρου - Αντιπάρου, τη Διοικούσα και τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Πάρου - Αντιπάρου και αντιπροσωπεία του Βελεντζείου. Την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 στις 11:00, θα συναντηθεί με το «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ» Υγείας. Η συνάντηση - συνεδρίαση του «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου.
Παρακαλούνται - προσκαλούνται οι Σύλλογοι, οι συλλογικότητες και οι πολίτες να προσέλθουν στη συνάντηση - συζήτηση με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, να του εκθέσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας μας, να ακούσουμε τι έχει να μας πει και ανάλογα να αποφασίσουμε στο πλαίσιο των αποφάσεων της Συνέλευσης στην αίθουσα του Αρχίλοχου.

Πάρος, 06 Μαΐου 2015
Η Γραμματεία του Συντονιστικού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες