Pages

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

2η ημέρα Hellenic Match Racing Tour Paros: Συγκινήσεις και ανατροπές, φωτογραφίες, βίντεο



Hellenic Match Racing Tour Paros - Ημέρα 2η - Σάββατο 23/5/2015 - ΔΡΑΣΗ, έντονες συγκινήσεις αλλά και ανατροπές στη γενική βαθμολογία, επιφύλασσε για τους φίλους της ιστιοπλοΐας, η 2η μέρα του HMRT, που διεξάγεται στο κόλπο της Παροικιάς Πάρου.

Οι μέτριοι άνεμοι που έπνεαν από το πρωί, επέτρεψαν την πραγματοποίηση όλων των αναμετρήσεων που ολοκλήρωσαν την προκριματική φάση (Round Robin). Σε αυτή, όλοι μάχονται με όλους, σε 28 «μονομαχίες», με τις δυο πρώτες ομάδες να παίρνουν απευθείας το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις, θα διεκδικήσουν στη διαδικασία των ρεπεσάζ τα άλλα δυο που απομένουν.
Τον τίτλο του μεγάλου πρωταγωνιστή σ' αυτήν την πρώτη φάση του αγώνα της Πάρου, κατέχει επάξια ο Στρατής Ανδρεάδης και η ομάδα του «Dark n Stormy-Salty Bag», οι οποίοι παραμένουν αήττητοι και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι ομάδες Tsoulfas Sailing, Hellenic Police και Nespresso VMG, οπότε το πολυπόθητο 2ο «εισιτήριο» που δίνει απευθείας πρόκριση στους ημιτελικούς, κρίθηκε στις μεταξύ τους «μονομαχίες». Σε αυτές ξεχώρισαν οι περυσινοί νικητές του HMRT, ο Παναγιώτης Μάντης και το πλήρωμά του.
Τα εναπομείναντα δυο «εισιτήρια» των ημιτελικών θα διεκδικήσουν σήμερα σε ένα μίνι πρωτάθλημα οι ομάδες που βρέθηκαν στις θέσεις 3,4,5,6, δηλαδή οι Hellenic Police, Tsoulfas Sailing, Rebuild Construction και Solgar Ursa Minor.
Η αυλαία της διοργάνωσης, θα πέσει σήμερα, τρίτη ημέρα των αγώνων, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικών, που θα αναδείξουν τον μεγάλο νικητή του αγώνα της Πάρου.

Ακολουθεί το βίντεο της 2ης ημέρας



Ακολουθούν φωτογραφίες από την 2η ημέρα του Hellenic Match Racing Tour Paros























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες