Pages

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Πρωτάθλημα μπάσκετ Πάρου - Αντιπάρου: Διπλή νίκη για τους Chicago Bulls



Όμορφο μπασκετικό απόγευμα την Παρασκευή 17/04 στο ΕΠΑΛ με τους Chicago Bulls να δίνουν μία μοναδική παράσταση, παίζοντας δύο συνεχόμενους αγώνες (και τρεις σε 2 ημέρες) απέναντι σε Δρομόμπαλους και Ασυγκράτητους! Νίκες και "πρωτιά" για την ομάδα του Ταύρων, με το 3/3 να τους ανεβάζει βαθμολογικά και ψυχολογικά λίγο πριν την έναρξη των play-off!
Πλουραρισμός στην επίθεση των Chicago Bulls στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ξεχώρισαν οι Μαζαρός Κ. 12 (1) και Καλίμπε Δ. 10, ενώ για τους Δρομόμπαλους πάλεψαν οι Γκούμπλιας Ν. 15 (1) και Κολλάι Φ. 12!
Με σπασμένα τα φρένα μπήκαν οι Chicago Bulls στο 2ο ματς με πολλούς αιφνιδιασμούς και πιεστική άμυνα, που τους επέτρεψε να καθαρίσουν το παιχνίδι στο ημίχρονο, προηγούμενοι 29-15!
Κλεφτόγιαννης Π. 15, Σαρρής Ν. 13 (1), Χατζάρας Γ. 10 και Καλίμπε Δ. 10 πρωτοστάτησαν στην επίθεση των Ταύρων της Αλυκής ενώ οι Ασυγκράτητοι πάλεψαν το παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να μαζέψουν την διαφορά. Οι Παπαχατζής Δ. 10 (2), Σκιαδάς Λ. 7, Πατέλης Ν. 7 (1) ηγήθηκαν της επίθεσης τους.
14 ματς απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του PABL, οι συγκινήσεις συνεχίζονται!

PABL Paros Antiparos Basketball League - Πρωτάθλημα Μπάσκετ Πάρου Αντιπάρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες