Pages

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Συνάντηση Επιτροπής Τουρισμού και Δημάρχου με στελέχη της Blue Star



Την Παρασκευή 27/03/2015 στην συνεδρίαση τη Επιτροπής τουρισμού και Ανάπτυξης ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψη στελεχών της Blue Star Ferries ώστε να συζητήσουμε τα περιθώρια συνεργασίας με την εταιρεία σε επίπεδο προβολής τη Πάρου και όχι μόνο. Λόγω του απαγορευτικού οι εκπρόσωποι ήρθαν αργά το βράδυ και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/03/2015 το πρωί στο γραφείο της Κοινότητας της Νάουσας.

Την Blue Star εκπροσώπησαν, ο κ. Μ. Σακέλλης - Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Star Ferries και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας ο κ. Δ. Θεοδωράτος - Εμπορικός Διευθυντής και η κ. Χ. Γρηγορά Διευθύντρια Marketing.
Τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση ήταν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
· Κοινό πλαίσιο δράσης της τουριστικής προβολής της Πάρου με την Blue Star.
· Συμμετοχή της Επιτροπής Τουρισμού στην επιμέλεια των κειμένων και φωτογραφιών που αφορούν την Πάρο στα έντυπα της Blue Star (όπως περιοδικά εντός του πλοίου).
· Προβολή με σύντομα βίντεο της Πάρου μέσα από τις τηλεοράσεις των πλοίων κατά την διάρκεια του ταξιδιού.
· Ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και χορηγίες εισιτηρίων προς τον Δήμο για δράσεις που αφορούν την προβολή του νησιού μας.
· Τιμολογιακή πολιτική και εκπτώσεις προς τους μόνιμους κατοίκους της Πάρου.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση και τη διάθεση να βοηθήσουν σε όλες τις προσπάθειες για προβολή και ανάπτυξη του προορισμού, αφού η ανάπτυξη και η προβολή της Πάρου και των νησιών γενικότερα θα ωφελήσει και την εταιρεία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες