Pages

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Πρωτάθλημα Μπάσκετ Πάρου - Αντιπάρου: Απόδραση Ασυγκράτητων από την Αντίπαρο




Απέδρασαν με ένα επικό διπλό οι Ασυγκράτητοι από την Αντίπαρο... & μόνο το σκορ των δεκαλέπτων αρκεί για να αντιληφθεί κανείς τι αγώνας διεξήχθη επί 2,5 ώρες στην κανονική διάρκεια και τις δυο παρατάσεις: 13-13, 23-29, 36-43, 57-57 καν. αγώνας, 60-60 1η παράταση, 64-68 2η παράταση!!!

Πλέον, μετά το μεταγραφικό «λίφτινγκ» με τις προσθήκες εφήβων από τον ΑΟΠ, οι θριαμβευτές της σημερινής βραδιάς κοιτάζουν τα εναπομείναντα παιχνίδια ως προετοιμασία για τα Play off, με το σκεπτικό πως τότε ξεκινά το Πρωτάθλημα, ασχέτως αν θα καταφέρουν να τερματίσουν ψηλότερα από την 7η θέση στην οποία βρίσκονται τώρα... (πράγμα που και μαθηματικά φαντάζει ανέφικτο).
Η Αντίπαρος από την άλλη παλεύει να διαχειριστεί τους τραυματισμούς που την έχουν πλήξει... Και στους τέσσερις αγώνες που απομένουν (3 εντός) θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη 6άδα... εντός της οποίας βρίσκονται μάλιστα και οι τέσσερις ομάδες που θα αντιμετωπίσει μέχρι το τέλος! Κάθε αγωνιστική και ντέρμπι λοιπόν από εδώ και πέρα για τους Αντιπαριώτες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες