Pages

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Χωρίς Ανάσταση έμεινε  η αγορά της Πάρου και της Αντιπάρου τις ημέρες του Πάσχα



Η πτώση του τζίρου  άγγιξε το  50%, γεγονός το οποίο αποδίδεται στις μειωμένες, λόγω κακοκαιρίας, αφίξεις.
Υπήρξαν όμως και άλλοι παράγοντες και για άλλη μία φορά να επισημάνουμε ότι οι κλήσεις  που μοίρασαν απλόχερα, σε ανυποψίαστους επισκέπτες του νησιού μας, τις ημέρες του Πάσχα  τα όργανα του  λιμενικού, δεν έκαναν καλό τόσο στην παραδοσιακή αγορά, αλλά ακόμη περισσότερο  στα  καφέ και εστιατόρια της παραλίας.
Σήμερα επικρατεί το ίδιο χάος στην παραλία με τα αυτοκίνητα, χωρίς τα υπάρχουν πια οι επισκέπτες. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο λιμάνι της Νάουσας.
Προτείνουμε λοιπόν να διαμορφωθεί ο χώρος στάθμευσης της  παραλίας και στο κομμάτι του  Αγίου Κωνσταντίνου να μπει παρκόμετρο όπως  επίσης στο παρκινγκ πλησίον της αγοράς πίσω από το γυμνάσιο.
Αυτό είναι πάγιο αίτημα μας και θα συνεχίσουμε να το ζητάμε γιατί με την διαχείριση των θέσεων στάθμευσης θα ανασάνει η παραδοσιακή αγορά, αλλά και τα καταστήματα της παραλίας, που είναι και η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας και προσφέρουν θέσεις εργασίας.
Εφόσον λυθεί το πρόβλημα της στάθμευσης προτείνουμε και τις 365 μέρες να υπάρχει έλεγχος στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, για να παγιωθεί η νομιμότητα. 
Γι' αυτό λοιπόν μην περιμένουμε την Πρωτομαγιά να δοθεί πάλι άνωθεν  εντολή.
Ας βάλουμε τάξη στα προβλήματα αυτά από σήμερα. 

Πάρος, 17 Απριλίου 2015
Δελτίο τύπου Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου


3 σχόλια:

  1. Ανοησίες και κουταμάρες μαζί!!! Η πτώση του τζίρου θα συνεχίζεται όσο ο κόσμος δεν έχει χρήματα. Δεν ήρθαν για να ξοδέψουν αλλά για να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα και όσο πιο οικονομικά γίνεται. Έτσι θα γίνεται πλέον σε μόνιμη βάση και ας μη το κατανοούν οι στενόμυαλοι και οι κουμπουροκέφαλοι.
    Επιπλέον κανένας δεν πάει να καθίσει κάπου και να ξοδέψει έστω για ένα καφέ, έχοντας θέα αντί για τη θάλασσα και το τοπίο, τις ορδές των αυτοκινήτων.
    Δεν περιμένω να το κατανοήσουν εκείνοι που όντως αποδεδειγμένα δεν μπορούν. Το επιβεβαιώνουν και οι ανακοινώσεις τους που είναι σε άλλο χρόνο και άλλη διάσταση. Άστα να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο στη ΠΑΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΥΠΟΥ ΑΡΓΟΥΖΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΒΑΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ(ΔΕΥΑΠ) ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ(ΝΑΟΥΣΑ)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΙΘΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ 1980

      Διαγραφή
    2. Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι'Ελενχομενη σταθμευση σε ολη την παραλια ομως και γυρω απο τον Αγιο Νικολαο,Και μετα να γραφουν οι φιλοι μας του λιμενικου,Λυση δεν ειναι να μαζευω λεφτα απο κλησεις αλλα να μπορω εγω σαν πολιτης να εξυπηρετουμαι,Ειναι χαλι για μενα και περισοτερο για τους επισκεπτες η κατασταση αυτη,Εχω επισκευτει και αλλα κυκλαδονησια και νομιζω οτι μπορω να εχω αποψη,Φυσικα δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα της ΠΑΡΟΥ μας σα νησι,ασ προσπαθησουν οι αρχοντες μας να κανουν κατι γιατι ερχεται καλοκαιρι και να βαλουμε καλα στο μυαλο μας οτι μας κανουν τιμη που μας επισκεπτωνται,

      Διαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες