Pages

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η Πάρος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ Βerlin 2015 - βίντεο - φωτογραφίες



Με περισσότερους από 10.000 εκθέτες, από περισσότερες από 180 χώρες και από τις πέντε ηπείρους ανοίγει τις πύλες της αύριο Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, η τουριστική έκθεση ITB Berlin. Οι τρεις πρώτες μέρες (4-6 Μαρτίου) είναι διαθέσιμες μόνο για εμπορικούς επισκέπτες που την προηγούμενη χρονιά ξεπέρασαν τους 114.000 σε ένα σύνολο 174.000 επισκεπτών. Οι άλλες δυο ημέρες (7-8 Μαρτίου) είναι για τους επισκέπτες. Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Μογγολία.
Η Πάρος και άλλα νησιά συμμετέχουν στην έκθεση, ως συνεκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που βρίσκεται στον αριθμό 212 της αίθουσας 2.2. Τον Δήμο Πάρου στην έκθεση εκπροσωπεί η κ. Ελένη Τριπολιτσιώτη.

Με στόχους την περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού στη γερμανική αγορά, την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, καθώς επίσης και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα η αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, αναχώρησε σήμερα για το Βερολίνο με αφορμή τη συμμέτοχη της Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ Βerlin. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η κα. Κουντουρά θα έχει συναντήσεις με διεθνείς παράγοντες του Τουρισμού, με τις διοικήσεις μεγάλων τουριστικών οργανισμών, καθώς επίσης και με εκπροσώπους Ελληνικών, Γερμανικών και διεθνών ΜΜΕ.

Ακολουθεί σημερινό βίντεο από τις τελευταίες εργασίες στον εκθεσιακό χώρο της ITB Berlin 2015



Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την έκθεση...








__________________________________________________________________________________


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες