Pages

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Πρωτάθλημα Πάρου - Αντιπάρου: Άλλο ένα τέλειο απόγευμα για μπάσκετ σήμερα!!!



Ο Νηρέας "υποχρεούται" να κερδίσει σήμερα μετά το μηδενισμό του χτες, λόγω μη προσέλευσης στο παιχνίδι με τους Κονιόρδους, οι οποίοι πήραν έστω και στα χαρτιά την πρώτη τους νίκη!

Η Αντίπαρος από την άλλη θέλει να ξαναπιάσει την κορυφή, όπου βρίσκεται μόνη η Drink Team μετά την εύκολη χτεσινοβραδινή επικράτηση επί των Δρομόμπαλων με 39-71, αγώνα που ευχαριστήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες!!!
Οι Anorymous B.C. καλούνται να ολοκληρώσουν με νίκη τον πρώτο γύρο ώστε να παραμείνουν ψηλά, απέναντι στο πάντα υπολογίσιμο Λιμεναρχείο.
Στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελούς αγώνα Ασυγκράτητοι - Chicago Bulls οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο ανταγωνιστικοί, αλλά έχασαν τελικά με 45-50 λόγω κυρίως τις ευστοχίας των φιλοξενουμένων έξω από τα 6,75! (Αξιοσημείωτο το γεγονός πως και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν -κοινή συναινέσει- με προσθήκες...!!! Μελανό σημείο η αποβολή λίγο πριν τη λήξη, παίκτη των Ch.B., ο οποίος στιγμιαία παρεκτράπει προς αντίπαλο, γεγονός το οποίο θα του στερήσει τη συμμετοχή σε έναν από τους δύο επόμενους αγώνες της ομάδας του. Φυσικά τα νεύρα έμειναν στις 4γραμμές!!!)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες