Pages

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Πρωτάθλημα μπάσκετ Πάρου - Αντιπάρου: Νίκες για Δρομόμπαλους και Αντίπαρο



Παρθενική νίκη για τους Δρομόμπαλους έναντι των Κονιόρδων, τους οποίους προσπέρασαν, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο! Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με έξι παίκτες και κράτησαν το παιχνίδι στον πόντο μέχρι το ημίχρονο. Από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά οι Δρομόμπαλοι, κυριάρχησαν και άνοιξαν τη διαφορά, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό άριστο κλίμα, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία από τη λήξη του!!!

Επιστροφή στις νίκες για την Αντίπαρο, η οποία ξεκινώντας καλά και στα δύο ημίχρονα του παιχνιδιού κατάφερε να διατηρεί μια διαφορά της τάξεως των 5-10 πόντων σε όλη τη διάρκειά του, απέναντι στους Ασυγκράτητους, που με τις τελευταίες προσθήκες δείχνουν πιο πλήρεις, αλλά δεν έχουν βρει την ομοιογένειά τους.
Ο πρώτος γύρος κλείνει για Ασυγκράτητους - Δρομόμπαλους - Κονιόρδους στις θέσεις 7-8-9 αντίστοιχα και την Αντίπαρο να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Drink Team απέναντι στο Λιμεναρχείο για να χριστεί "Πρωταθλήτρια Χειμώνα"!!!


Υπό το φως της ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ και με την ελπίδα πως θα προλάβουμε την κακοκαιρία... Το προτελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου σήμερα στις 19:30 στο ΕΠΑΛ.
ΝΗΡΕΑΣ - CHICAGO BULLS, ντέρμπι δύο ομάδων που ισοβαθμούν, με το νικητή να τερματίζει εντός πρώτης τετράδας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες