Pages

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Βελτιωμένος ο καιρός στις Κυκλάδες, αλλά οι βροχές, βροχές!



Βροχές θα έχουμε, έστω και μειωμένες, και αυτή την εβδομάδα στις Κυκλάδες σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που εκδόθηκε σήμερα το πρωί. Ο καιρός θα είναι σίγουρα βελτιωμένος, σε σχέση με αυτό των προηγούμενων ημερών, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και ανέμους όλων των διευθύνσεων εντάσεως έως 7 μποφόρ.


Πρόγνωση για σήμερα Δευτέρα 30-03-2015
Γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις
Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Όμως από το απόγευμα και από τα βόρεια θα αναπτυχτούν νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 5 και στα νότια πελάγη βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 31-03-2015
Καιρός: Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στην ανατολική νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Από το απόγευμα σταδιακή βελτίωση.
Άνεμοι: Στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στην υπόλοιπη χώρα από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Τετάρτη 01-04-2015
Καιρός: Γενικά αίθριος. Στα δυτικά και τα βόρεια σταδιακά από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν νεφώσεις και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Πέμπτη 02-04-2015
Καιρός: Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό αιγαίο με τοπικές βροχές και πρόσκαιρους όμβρους στα κεντρικά και τα βόρεια.
Άνεμοι: Στα νοτιοανατολικά νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Παρασκευή 03-04-2015 και Σάββατο 04-04-2015
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και στα βόρεια πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί το μετεώγραμμα της ΕΜΥ για την Πάρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες